Maciek777 Posted March 31, 2023 Report Share Posted March 31, 2023 Witam bardzo serdecznie Przepraszam, jeśli temat został poruszony już wcześniej, ale jest to moja pierwsza modyfikacja fabularna. Odbiłem właśnie posterunek Monolitu w Prypeci, przyjmuje zadanie odbicia placu głównego i w tym momencie obraz zaczynie sie ,,rozmazywać,, co dwa oddechy Striełoka... nie wiem czy jest to błąd czy celowy zabieg, ale nie jestem w stanie ustrzelić przeciwników z misji u Merlina Prosze o pomoc Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gawron Posted March 31, 2023 Report Share Posted March 31, 2023 2 godziny temu, Maciek777 napisał(a): obraz zaczynie sie ,,rozmazywać,, co dwa oddechy Striełoka... nie wiem czy jest to błąd czy celowy zabieg Jeśli nie dopadł Cię jakiś bug, to możliwe, że Striełokowi zachciało się spać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciek777 Posted March 31, 2023 Author Report Share Posted March 31, 2023 1 godzinę temu, gawron napisał(a): Jeśli nie dopadł Cię jakiś bug, to możliwe, że Striełokowi zachciało się spać. Dziekuje za wskazówke Jestem totalnym leszczem w temacie modów i tak... to efekt braku snu. Jednak próbowałem spać już wcześniej i jest problem, pasek zdrowia samoistnie zaczyna spadać 😮 tak samo po wbiegnieciu w anomalie, używam leków a pasek nadal szaleje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gawron Posted March 31, 2023 Report Share Posted March 31, 2023 47 minut temu, Maciek777 napisał(a): jest problem, pasek zdrowia samoistnie zaczyna spadać 😮 tak samo po wbiegnieciu w anomalie, używam leków a pasek nadal szaleje Sprawdź, czy masz dozymetr na pasie, może GG łyknął radiacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciek777 Posted March 31, 2023 Author Report Share Posted March 31, 2023 1 godzinę temu, gawron napisał(a): Sprawdź, czy masz dozymetr na pasie, może GG łyknął radiacji. Cytat Mam ponad 300h i mechaniki jako tako znam... Zdrowie szaleje pomimo użycia środków oraz leków 😕 najlepsze jest to, że czasami rośnie... XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts