Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 8.06.2024 o 06:44, cez137 napisał(a):

Czy te PDA to będą do czegoś potrzebne i później komuś je dajemy? pytam bo zajmują miejsce i wagę a mamy mały udźwig, po co one są? 

Rozwiń  

PDA są tylko uzupełnieniem całej opowieści i pozwalają ją lepiej zrozumieć.
Nie są konieczne do ukończenia gry.

• Dzięki! 1

@LisKot tej aparatury nie zniszczyłem, nie wiedziałem gdzie ona jest poza tym zadanie nie mówi nic o niszczeniu aparatury, właśnie nie wiem jak to jest z tą aparaturą, mamy my ją niszczyć jak ją spotkamy czy jak? druga sprawa czym się różnią niebieskie PDA od tych fioletowych?

Edytowane przez cez137

W dniu 8.06.2024 o 15:53, cez137 napisał(a):

hmm? dziwna sprawa, właśnie ją rozwaliłem i znikąd pojawiło się dwóch samotników, rozwaliłem ich oczywiście ale nic to nie wniosło w temat, zadanie z ATP nadal wisi

Rozwiń  

Dlatego napisałem "przed" atakiem na ATP. Też zniszczyłem ją na twoim zapisie i nic to nie dało.

aha, do czego służą te rzeczy co je znajdujemy przy trupach? łyżeczka, pendrajw, harmonijka?

Rozwiń  

Tak jak wcześniej wspomniałem. Nawiązania do youtuberów, moderów itp.

• Dzięki! 1

@LisKot 

W dniu 8.06.2024 o 16:14, LisKot napisał(a):

hmm? dziwna sprawa, właśnie ją rozwaliłem i znikąd pojawiło się dwóch samotników, rozwaliłem ich oczywiście ale nic to nie wniosło w temat, zadanie z ATP nadal wisi

Rozwiń  

Dlatego napisałem "przed" atakiem na ATP. Też zniszczyłem ją na twoim zapisie i nic to nie dało.

Rozwiń  

chwilę mnie nie było, ale byłem troche zarobiony, ale już jestem, zrobiłem jak mówiłeś, mało tego, zrobiłem to przed i po atp, aparatury nie da się zniszczyć, najlepsze jaja są teraz z tym BTRem, rozwaliłem go a zadanie wisi tak jak wtedy z tym ATP a ATP znowu dla odmiany się zaliczyło, ewidentnie z modem jest coś nie tak, możliwę że znowu trzeba tak grać jak autor to sobie wymyślił i wykonywać DOKŁADNIE to samo w danym czasie tak jak on to robił, kilka modów już takich było pamiętam

ss_cez137_06-16-24_10-23-49_(escape).jpg

ss_cez137_06-16-24_10-38-54_(escape).jpg

ss_cez137_06-16-24_10-39-07_(escape).jpg

• 6 miesięcy temu...