cez137 Opublikowano 6 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca @OldMan dlatego, jest info o tym w opisie moda w 1 poście, i u mnie nie działały i dałem sobie z nim spokój, twarde zapisy też robię, spokojnie "usunięto możliwość wykonywania szybkich zapisów ze względu na problemy techniczne." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 8 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Czy te PDA to będą do czegoś potrzebne i później komuś je dajemy? pytam bo zajmują miejsce i wagę a mamy mały udźwig, po co one są? nie, nie mogę edytować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 8 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 5 minut temu, cez137 napisał(a): Czy te PDA to będą do czegoś potrzebne i później komuś je dajemy? pytam bo zajmują miejsce i wagę a mamy mały udźwig, po co one są? PDA są tylko uzupełnieniem całej opowieści i pozwalają ją lepiej zrozumieć. Nie są konieczne do ukończenia gry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 8 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Te wszystkie PDA z numerkami i różne trofea są: a) Notatkami zwykłych stalkerów, b) nawiązaniami do youtuberów, moderów itp. Tak jak wspomniał @OldMan, są tylko dodatkiem do fabuły. W kolejnej części już ich tyle nie ma, 4 PDA miałem do końca gry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 8 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca @OldMan @LisKot Mam problem z zadaniem na ATP, chodzi żeby je wyczyścić z bandytów, wszystkich wybiłem a zadanie wisi i mod nie chce puścić dalej fabuły, tam trzeba coś zrobić? w okolicy też wszystkich wybiłem i nikogo nie ma aż do wioski kotów bo tam jeszcze nie dotarłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 8 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca @cez137 Podeślij zapis, sprawdzę, czy coś ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 8 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca @LisKot proszę atp.dds atp.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 8 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca (edytowane) @cez137 Połaziłem i nic nie znalazłem. Spróbuj jeszcze wczytać wcześniejszy zapis i przed atakiem zniszczyć aparaturę uczonych. Znajduje się ona tutaj: Edytowane 8 Czerwca przez LisKot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 8 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca (edytowane) @LisKot tej aparatury nie zniszczyłem, nie wiedziałem gdzie ona jest poza tym zadanie nie mówi nic o niszczeniu aparatury, właśnie nie wiem jak to jest z tą aparaturą, mamy my ją niszczyć jak ją spotkamy czy jak? druga sprawa czym się różnią niebieskie PDA od tych fioletowych? Edytowane 8 Czerwca przez cez137 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 8 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Ja je niszczyłem przy każdym spotkaniu, tą właśnie prawie pominąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 8 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca @LisKot hmm? dziwna sprawa, właśnie ją rozwaliłem i znikąd pojawiło się dwóch samotników, rozwaliłem ich oczywiście ale nic to nie wniosło w temat, zadanie z ATP nadal wisi aha, do czego służą te rzeczy co je znajdujemy przy trupach? łyżeczka, pendrajw, harmonijka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 8 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 18 minut temu, cez137 napisał(a): hmm? dziwna sprawa, właśnie ją rozwaliłem i znikąd pojawiło się dwóch samotników, rozwaliłem ich oczywiście ale nic to nie wniosło w temat, zadanie z ATP nadal wisi Dlatego napisałem "przed" atakiem na ATP. Też zniszczyłem ją na twoim zapisie i nic to nie dało. 19 minut temu, cez137 napisał(a): aha, do czego służą te rzeczy co je znajdujemy przy trupach? łyżeczka, pendrajw, harmonijka? Tak jak wcześniej wspomniałem. Nawiązania do youtuberów, moderów itp. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 13 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca Gram sobie i nagle gdy strzelam do psa z sajgi stojąc na kamieniu umieram: Co jest nie tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 13 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca @Polski_Szogun Twoim zadaniem jest poszerzać Zonę, a nie ją niszczyć. +Jeśli dobrze pamiętam, to mutanty w tym modzie były neutralne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 13 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca Aha czaję... Dzk @LisKot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 16 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca @LisKot W dniu 8.06.2024 o 18:14, LisKot napisał(a): W dniu 8.06.2024 o 17:53, cez137 napisał(a): hmm? dziwna sprawa, właśnie ją rozwaliłem i znikąd pojawiło się dwóch samotników, rozwaliłem ich oczywiście ale nic to nie wniosło w temat, zadanie z ATP nadal wisi Dlatego napisałem "przed" atakiem na ATP. Też zniszczyłem ją na twoim zapisie i nic to nie dało. chwilę mnie nie było, ale byłem troche zarobiony, ale już jestem, zrobiłem jak mówiłeś, mało tego, zrobiłem to przed i po atp, aparatury nie da się zniszczyć, najlepsze jaja są teraz z tym BTRem, rozwaliłem go a zadanie wisi tak jak wtedy z tym ATP a ATP znowu dla odmiany się zaliczyło, ewidentnie z modem jest coś nie tak, możliwę że znowu trzeba tak grać jak autor to sobie wymyślił i wykonywać DOKŁADNIE to samo w danym czasie tak jak on to robił, kilka modów już takich było pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi