LordDino Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Jak w temacie tu przedstawiamy nurtujące nas pytania jak ktoś wie to odpowiada. Ja mam takie: Czy w Egzo można biegać czy nadal niemożliwe. I słyszałem coś o jakimś kupcu co mu się daje przedpłatę i coś tam załatwia o co w tym chodzi i czy się opłaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Pamiętasz Żwawego z SoC :-) To właśnie on, sprowadza sprzęty na zamówienie. W tym egzo. W egzo można biegać, ale dopiero po zamontowaniu odpowiedniej modyfikacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donord Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Modyfikacje może zrobić Kardan w Zatonie po przyniesieniu mu narzędzi do kalibracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 A opłaca się to?? Znaczy zamawianie u Żwawego i co można tam dostać i czy ta modyfikacja nie jest dostępna na samym końcu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Modyfikacja jest właśnie na sam koniec, bo dopiero w Prypeci masz odpowiedni sprzęt do tego. Szczerze powiedziawszy u Żwawego mało opłaca się brać, ale skąd indziej w tej grze zdobędziesz egzo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 To znaczy, że nikt inny nie sprzedaje Egzo?? No czy on ma tez inny sprzęt?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Egzo można kupić tak w Janowie - rzadko się pojawia, jak i w Zatonie u Sowy - po zdobyciu specjalności dobrego kupca czy jak się to zwało ma ciekawe sprzętu do sprzedania - znacznie lepsze i więcej od Hawajczyka. Ja za to zadam pytanie orientacyjne - gdzie znajdę Oazę, a dokładnie wejście do niej? Wiem, że to gdzieś jest, ale nie mogę załapać jak się dostać do tego miejsca, to jest w Jupiterze czy gdzieś indziej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Jak niedaleko kompleksu wentylacyjnego, czy tam chłodniczego są takie tory, przy nich jakby budynek wydrążony w ścianie (blisko niego jest tunel), tam będzie kilka zombie i dużo szczurów, szukaj stosu skrzyń, za nimi jest ukryte wejście, potem taki mini labirynt, a następnie zagadka oazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Dzięki, to jest ostatni quest jaki mi został do zakończenia gry w 100% - bo fabułę skończyłem, szkoda że taka mało filmowa była ta końcówka :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 A mi sie podobalo outro. Prawie jak to z fallouta 2. [ Komentarz dodany przez: The Iceman: Wto 08 Gru, 2009 ] Nie offtopujcie. Ten temat wyraźnie traktuje o pytaniach ogólnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 A jak jest z noszeniem szmelcu?? Jest różnica jak zwykle z Egzo czy tez inne pancerze pozwalają więcej nosić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Egzo pozwala nosić więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichociemny1 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Jak jesteśmy przy egzo, to mam 2 pytania: 1. O ile egzo pozwala więcej nieść i czy są modyfikacje , aby zwiększyć ten udźwig. 2. ile waży ego czy tak samo jak we wcześniejszych stalkerach czy mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Widziałem i 90 kg na Egzo, a z artefaktami spotkałem nawet 100 kg - więc sądzę, że można sporo pomieścić, waga o ile pamiętam to jakieś 10 kg z kawałkiem, ale mogę się mylić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Ogólnie zauważyłem, że ta część jest trochę odmienna od poprzednich pod względem dostępności wszystkiego, cen oraz właśnie statystyk przedmiotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Jest możliwość ulepszenia egzo pod kątem wagi niesionych rzeczy, albo jest to na obniżenie wagi egzo, i tak wychodzi na to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 90kg z tego co pamietam ale zawsze mozna edytowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 A ilu jest mechaników i czy jest różnica co kto ulepsza (specjalności)?? Czy jest różnica w sprzedaży pewnych rzeczy np artów rożnym osobom?? Nie liczę momentu, że ktoś nas lubi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Mechaników jest 4. 2 - Na Skadovsku i Azot wykonują modyfikację - 90%, Mechanik u naukowców, wykonuje tylko modyfikacje kombinezonów niektórych, mechanik w Prypeci nie robi modyfikacji, za to za darmo naprawia. Co do cen, to najbardziej opłaca się sprzedawać graty Sowie a artefakty Brodaczowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aen Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Ja zamiast artefakty sprzedawać to je sobie kolekcjonuje, chyba że mi się dublują to je wtedy sprzedaje nie muszę z nimi łazić zawsze część mam przy sobie część zostawiam w kufrze. Na jakim poziomie trudności gracie?? czy cała gre np przechodzicie na poziomie Stalker czy zdarza wam się zmieniać poziom trudności gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Ja od 2 grania Stalkera poniżej weterana nie schodzę. W poprzednich zawsze mistrz był bo nie ma mocnych na mnie może na początku tylko dawali rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aen Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 A co robisz jak ci rzucają parę granatów na raz?? i one są niezwykle celne aż za celne. Gracz nie jest wstanie rzucić daleko granatu i tak go po celować żeby wpadł pod nogi Stalker pod tym względem jest trochę przegięty, dobrze że chociaż od Clear Sky widać kiedy przeciwnik rzuca granat(żółty symbol) i jest szansa w miarę szybko się ulotnić. Moim zdaniem obeszło by się bez tego żółtego symbolu wystarczy że dodali by możliwość odrzucenia granatów, chyba każdy przez te parę sekund przed wybuchem granatu jest wstanie go odrzucić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Wciśnięcie x bardzo dobrze działa uciekasz wtedy gdzie pieprz rośnie, poza tym czasem można zginać to teoretycznie nie boli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mehow Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Ja dziś przeszedłem CoP n Stalkerze. Wydaje mi się, że mogę się zmierzyć z Mistrzem. Co do granatów, rzadko używałem. Wolałem celnie walić headshoty, albo z granatnika przy@!!@ :love: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 12 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 A panowie wie ktoś jak się dobrać do skrytki którą dostajemy od brodacza za Kompas?? Jest on umiejscowiona na stacji benzynowej tej co kolo niej dziura duża jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi