tom3kb Opublikowano 10 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 Zapowiedziano nowego moda do Cienia Czarnobyla o tytule Gniew Wilka. Modyfikacja ma planowaną premierę niby już niedługo bo w czerwcu. A co w ogóle o niej wiadomo jeśli chodzi o fabułę... Wilk wyrusza w podróż przez Zonę żeby odnaleźć swojego przyjaciela Niedźwiedzia. Gdy już tego dokona obaj odkrywają tajny projekt, który może zagrozić wszystkim mieszkańcom Strefy. Obaj będą musieli coś z tym zrobić. I na razie to tyle. Brak bardziej szczegółowych informacji. Nawet obrazek z moda jest tylko jeden. Źródło: Temat moda. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 10 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 Premiera 1 czerwca 2023r. Dodam jeszcze że: Lokalizacje, w których odbędą się wydarzenia • kardon • wysypisko • instytut badawczy-agroprom • lochy instytutu badawczego-przemysłu-rolniczego • ciemna dolina • bar • dziki teren • bursztyn Czyli jak dla mnie trzy nowe. Chyba, że "Dziki teren" to po prostu "Dzicz" to wtedy dwie nowe chociaż autor sam podkreśla swój brak szerokiej wiedzy na temat moderskiej roboty to 3mam kciuki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 10 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 14 minut temu, OldMan napisał(a): • lochy instytutu badawczego-przemysłu-rolniczego • dziki teren • bursztyn Czyli jak dla mnie trzy nowe. Chyba, że "Dziki teren" to po prostu "Dzicz" to wtedy dwie nowe Chyba jednak nie nowe, bo chodzi tu o Podziemia Agropromu, Dzicz i Jantar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 10 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 I skończyło się rumakowanie Dzięki za wyjaśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi