kondotier Opublikowano 27 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 Tak się złożyło, że przez jakiś czas, może być spory, nie będę obecny na forum. Takie już jest życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 27 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 @kondotier To mam nadzieję, że nic poważnego w życiu osobistym. Mam nadzieję, że jak wrócisz (oby szybko), to modów się dużo uzbiera. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 27 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 @Agrael Jakiekolwiek pogłębienie wyjaśnienia nie nadaje się do publikacji. Zbyt osobiste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2023 Wróciłem, ale też na kilka dni, może tydzień. Ale tylko będę na chwilę. Nie mam nastroju do dłuższych pobytów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi