Koxiwo Opublikowano 21 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 Witam, Mam problem z dźwiękiem w stalkerze, próbowałem multum sposobów i póki co lipa, ale może od początku. Pobrałem modyfikacje Anomaly Gamma i grałem bez problemu, aż do momentu jak system zaczął mi świrować z całkowicie innego powodu i podjąłem decyzję o reinstalacji systemu. Po tym jak już to zrobiłem, nie mogę uruchomić Gammy, ani innego moda jak chociażby Radiophobia 3. Wyskakuje mi taki błąd. https://iv.pl/image/GZRaOC7 Reinstalowałem system dwa razy, mam zaktualizowane wszystkie sterowniki, oprócz Intel High Definition Audio, mam błąd z instalacją ponieważ nie może znaleźć tych bibliotek. W innych grach nie mam problemu, a dźwięk słyszę wszędzie bez problemu. Próbowałem zamieniać pliki w folderze OpenAL, też nie dało rezultatu, samo OpenAL mam również zainstalowane mimo, że nigdy nic nie wymagało tego programu, nawet stalker przed pierwszą reinstalacją systemu. Bardzo proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 21 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 @Koxiwo a reinstalacja OpenAl? Bo nie rozumiem tej zamiany plików w folderze OpenAl czy o tym piszesz. Ps. Od kilku lat niektóre mody wymagają OpenAl. Ps2. @Koxiwo a jeśli masz spróbuj zagrać w słuchawkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi