The Iceman Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Tutaj podajemy na bieżąco nasze oceny z poszczególnych przedmiotów oraz prowadzimy dyskusje na temat szkoły i nauki. Język angielski: 5- (kartkówka) Z matmy mieliśmy kartkówkę, ale z takich przedmiotów nie jestem dobry, więc będzie 1 albo 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najemnik32 Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Testy gimnazjalne próbne: Pkt: -J.polski: 33 -Mat/przyrod: 30 -J.ang: 39 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichociemny1 Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 A ja mam już oceny wystawione z przedmiotów i niestety dzisiaj wywiadówka , ale nie jest źle , bo tylko jedna trója. Za tydzień ferie, ale chyba jeszcze załapię się na spr z matmy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Provokator Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 Ja to lepiej nic pisać nie będę bo u mnie z nauką to kiepsko (ale staram się) Niestety mam taką klasę a nie inną a na indywidualne nie mam szans się dostać. Z testu angielskiego miałem 32 pkt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albert115 Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 Ja angielski pisalem rok temu [teraz juz LO] i mialem 49. :-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichociemny1 Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 A ja jestem w 2 LO i egzaminu z ang nie musiałem pisać z czego się bardzo cieszę. A to mniej więcej moję ocenki : fiz 5 (na maxa naciągana), matma 5, biol 4 +, chemia 4, WOS 4, hist 5, niem 5, ang 3, PO 4 +, PP 5, rela 5. A ja jeszcze się pochwalę , bo w konkursie grupowym z obrony cywilnej przedostałem się do etapu wojewódzkiego. Teraz własnie będę się uczył trochę na feriach, żeby jakiś przyzwoity wynik był. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Provokator Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 Sorry za późny wpis. Piątek: Matma - dwie piątki, jedna za zadanie domowe a druga za aktywność. Polski - czwórka za prace na lekcji Angielski - piątka za tłumaczenie tekstu Sztuka - piątka za prace na lekcji To był mój Pr0 Day :-P PS. A i biorę udział w konkursie między wojewódzkim z WOS'u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Iceman Posted February 20, 2010 Author Report Share Posted February 20, 2010 Angielski - piątka za tłumaczenie tekstu Gdybyśmy mieli takie coś na lekcjach, to chyba byłbym jednym z najlepszych w klasie. A i biorę udział w konkursie między wojewódzkim z WOS'u. Też bym chętnie wziął udział w takim konkursie, bo WoS to łatwy i przyjemny jak dla mnie przedmiot, tylko jeszcze nie poinformowali nas o tym... Tydzień temu dostałem 5+ za wykonanie ornamentu i niestety 1 za kartkówkę z matematyki (takie oceny z matematyki wcale nie oznaczają, że mam problemy z innymi przedmiotami). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Provokator Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 Z angielskiego nie mamy takiego czegoś co lekcjię i jak coś tłumaczymy to nie zawsze pani wstawia ocenę za to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Iceman Posted February 20, 2010 Author Report Share Posted February 20, 2010 My mamy co drugą/trzecią lekcję kartkówkę, a ze sprawdzianów wystawiane są 3 oddzielne oceny - z gramatyki, z czytania i ze słuchania. A na lekcji robimy w ch*j ćwiczeń i dyscyplina jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichociemny1 Posted February 21, 2010 Report Share Posted February 21, 2010 Też zrobię uaktualnienie. Niestety u mnie przed feriami mnie zjechali nauczyciele: pol 1 za dyktando zimowe i były tam nazwiska skoczków niemieckich i austriackich. Kompletnie masakra. ang- 1 za kartkówkę niezapowiedzianą z lekcji , na której nie byłem 5 z geografii z ćwiczenia rela 1 za pracę domową . Zgłaszałem nieprzygotowanie , ale ksiądz nie wstawił bo się wkurzył , bo prawie cała klasa nie miała. Jak widać u mnie tak pro nie jest, ale teraz mam ferie i się relaksuje i się trochę uczę , bo konkurs mam z Obrony Cywilnej. Nawet fajny, bo będziemy zakładać maski pgazowe mp5 , kombinezony, masaż serca sztuczny i inne bajery. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albert115 Posted February 21, 2010 Report Share Posted February 21, 2010 A ja dostalem 2+ z chemii jestem baaardzo zadowolony. U nas ciezko 2 dostac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Iceman Posted March 2, 2010 Author Report Share Posted March 2, 2010 Dzisiaj 5 za CV z WoSu i 1 za sprawdzian z matematyki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichociemny1 Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 A ja mam sprawdzian z matmy jutro i od razu z historii, więc mam jutro beznadziejny dzień. Ale dostałem 4 z angola i trochę się syt. podreperowała. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Iceman Posted March 8, 2010 Author Report Share Posted March 8, 2010 5- za kartkówkę z WoSu. 5- za kartkówkę z angielskiego. Pisałem jeszcze sprawdzian z fizyki, ale na więcej niż 2 bym nie liczył :-o Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Iceman Posted March 10, 2010 Author Report Share Posted March 10, 2010 A dzisiaj dostałem kolejne 5-, tym razem za napisanie recenzji. Mieliśmy test z lektury, ale się nie nauczyłem, więc będzie pewnie 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najemnik32 Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 -4 z Polaka za odpowiedź z Balladyny, którą czytałem 4 lata temu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLOOD_STALKER Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 Mi tam najlepiej idzie w Historii,Wiedzy o społeczeństwie,Angielski,Niemiecki.Ale za to matematyka to umnie porażka,w tej chwili mam pięć dwójek. Historia na I semestr-5 WOS-5 Angielski-4 Niemiecki-4 Matematyka-3(a na drugi chyba będzie 2) Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Iceman Posted April 6, 2010 Author Report Share Posted April 6, 2010 w tej chwili mam pięć dwójek A ja pięć jedynek. Nie martwię się o to, bo poprawię je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albert115 Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 A ja chyba oblalem semestr i nie zdam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Iceman Posted April 6, 2010 Author Report Share Posted April 6, 2010 Który semestr oblałeś? Myślę, że możesz jeszcze poprawić / zaliczyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albert115 Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 Wlasciwie to oba, szanse na zaliczenie sa znikome. Sam nie wiem czy poprawiac, czy poprostu olac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najemnik32 Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 W drugiej gimnazjum miałem z matematyki 1 na półrocze, a na koniec 2, a jednak dostałem się do 3 gim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albert115 Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 W gimnazjum to bylo latwo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLOOD_STALKER Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 Chyba wszyscy jestęsmy tacy słabi z tej matmy co nie? Teraz w ten piątek będe miał test z matmy znów pewnie 2 albo 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts