The Iceman Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Tutaj podajemy na bieżąco nasze oceny z poszczególnych przedmiotów oraz prowadzimy dyskusje na temat szkoły i nauki. Język angielski: 5- (kartkówka) Z matmy mieliśmy kartkówkę, ale z takich przedmiotów nie jestem dobry, więc będzie 1 albo 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Testy gimnazjalne próbne: Pkt: -J.polski: 33 -Mat/przyrod: 30 -J.ang: 39 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichociemny1 Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 A ja mam już oceny wystawione z przedmiotów i niestety dzisiaj wywiadówka , ale nie jest źle , bo tylko jedna trója. Za tydzień ferie, ale chyba jeszcze załapię się na spr z matmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provokator Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Ja to lepiej nic pisać nie będę bo u mnie z nauką to kiepsko (ale staram się) Niestety mam taką klasę a nie inną a na indywidualne nie mam szans się dostać. Z testu angielskiego miałem 32 pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Ja angielski pisalem rok temu [teraz juz LO] i mialem 49. :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichociemny1 Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 A ja jestem w 2 LO i egzaminu z ang nie musiałem pisać z czego się bardzo cieszę. A to mniej więcej moję ocenki : fiz 5 (na maxa naciągana), matma 5, biol 4 +, chemia 4, WOS 4, hist 5, niem 5, ang 3, PO 4 +, PP 5, rela 5. A ja jeszcze się pochwalę , bo w konkursie grupowym z obrony cywilnej przedostałem się do etapu wojewódzkiego. Teraz własnie będę się uczył trochę na feriach, żeby jakiś przyzwoity wynik był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provokator Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Sorry za późny wpis. Piątek: Matma - dwie piątki, jedna za zadanie domowe a druga za aktywność. Polski - czwórka za prace na lekcji Angielski - piątka za tłumaczenie tekstu Sztuka - piątka za prace na lekcji To był mój Pr0 Day :-P PS. A i biorę udział w konkursie między wojewódzkim z WOS'u. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Angielski - piątka za tłumaczenie tekstu Gdybyśmy mieli takie coś na lekcjach, to chyba byłbym jednym z najlepszych w klasie. A i biorę udział w konkursie między wojewódzkim z WOS'u. Też bym chętnie wziął udział w takim konkursie, bo WoS to łatwy i przyjemny jak dla mnie przedmiot, tylko jeszcze nie poinformowali nas o tym... Tydzień temu dostałem 5+ za wykonanie ornamentu i niestety 1 za kartkówkę z matematyki (takie oceny z matematyki wcale nie oznaczają, że mam problemy z innymi przedmiotami). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provokator Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Z angielskiego nie mamy takiego czegoś co lekcjię i jak coś tłumaczymy to nie zawsze pani wstawia ocenę za to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 My mamy co drugą/trzecią lekcję kartkówkę, a ze sprawdzianów wystawiane są 3 oddzielne oceny - z gramatyki, z czytania i ze słuchania. A na lekcji robimy w ch*j ćwiczeń i dyscyplina jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichociemny1 Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Też zrobię uaktualnienie. Niestety u mnie przed feriami mnie zjechali nauczyciele: pol 1 za dyktando zimowe i były tam nazwiska skoczków niemieckich i austriackich. Kompletnie masakra. ang- 1 za kartkówkę niezapowiedzianą z lekcji , na której nie byłem 5 z geografii z ćwiczenia rela 1 za pracę domową . Zgłaszałem nieprzygotowanie , ale ksiądz nie wstawił bo się wkurzył , bo prawie cała klasa nie miała. Jak widać u mnie tak pro nie jest, ale teraz mam ferie i się relaksuje i się trochę uczę , bo konkurs mam z Obrony Cywilnej. Nawet fajny, bo będziemy zakładać maski pgazowe mp5 , kombinezony, masaż serca sztuczny i inne bajery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 A ja dostalem 2+ z chemii jestem baaardzo zadowolony. U nas ciezko 2 dostac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Dzisiaj 5 za CV z WoSu i 1 za sprawdzian z matematyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichociemny1 Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 A ja mam sprawdzian z matmy jutro i od razu z historii, więc mam jutro beznadziejny dzień. Ale dostałem 4 z angola i trochę się syt. podreperowała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 5- za kartkówkę z WoSu. 5- za kartkówkę z angielskiego. Pisałem jeszcze sprawdzian z fizyki, ale na więcej niż 2 bym nie liczył :-o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 A dzisiaj dostałem kolejne 5-, tym razem za napisanie recenzji. Mieliśmy test z lektury, ale się nie nauczyłem, więc będzie pewnie 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 -4 z Polaka za odpowiedź z Balladyny, którą czytałem 4 lata temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLOOD_STALKER Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Mi tam najlepiej idzie w Historii,Wiedzy o społeczeństwie,Angielski,Niemiecki.Ale za to matematyka to umnie porażka,w tej chwili mam pięć dwójek. Historia na I semestr-5 WOS-5 Angielski-4 Niemiecki-4 Matematyka-3(a na drugi chyba będzie 2) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 w tej chwili mam pięć dwójek A ja pięć jedynek. Nie martwię się o to, bo poprawię je. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 A ja chyba oblalem semestr i nie zdam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Który semestr oblałeś? Myślę, że możesz jeszcze poprawić / zaliczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Wlasciwie to oba, szanse na zaliczenie sa znikome. Sam nie wiem czy poprawiac, czy poprostu olac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 W drugiej gimnazjum miałem z matematyki 1 na półrocze, a na koniec 2, a jednak dostałem się do 3 gim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 W gimnazjum to bylo latwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLOOD_STALKER Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Chyba wszyscy jestęsmy tacy słabi z tej matmy co nie? Teraz w ten piątek będe miał test z matmy znów pewnie 2 albo 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi