Jump to content

Schowek strieloka prypec.

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
3 minuty temu, wariat napisał(a):

@mirzal Wykonuj zadania Doktora na schowki Strieloka. Podczas szukania drogi do ostatniego schowka Strieloka na Radarze zaliczysz też zadanie na artefakty Strieloka.

🤔 hmmmm ... ale Doktor nie dał mi jeszcze tych zadań więc pytam - co mam zrobić aby wreszcie mi je dał ? czy może zacząć szukać wg. poradników np. na YT ?

Teraz, wariat napisał(a):

@mirzal Wszystko zacznie się gdy przyniesiesz mu PDA Strieloka.  Będzie na to zadanie. Ale nie pamiętam w którym konkretnie momencie to zadanie otrzymasz. Graj bez pośpiechu i wszystko zaliczysz na spokojnie.

OK. już mu chyba przyniosłem ale na liście zadań nie widzę zmian więc w tym problem - czy już szukać (i od którego schowka zacząć) czy też na liści zadań powinno sie coś pojawić ?

37 minut temu, wariat napisał(a):

@mirzal Wszystkie schowki Strieloka razem z bonusowymi na jednym filmie:

Pokaż ukrytą zawartość

Ale jeśli nie masz aktywnego zadania w pda na poszukiwanie tych schowków to żaden z nich się nie pojawi.

Czyli coś zawaliłem ? PDA pamiętam już przyniosłem i żadnych specjalnych zadań dla Doktora nie mam do wykonania więc o co sie rozchodzi ...

@mirzal Nie wiem co może być nie tak, ale skoro przyniosłeś PDA z Pieczary i Dok nie ma dialogu o schowkach, to wygląda na to ze jest jeszcze coś czego nie zrobiłeś. 

Grałem dość dawno i moda już nie mam więc trudno mi powiedzieć co może być przyczyną. Najlepiej jakby ktoś inny sprawdził Twojego sejwa u siebie i zobaczył co i jak, ale to już trzeba pytać tych co mają moda na dysku.

• 4 weeks later...