Stalkerowski Posted October 12, 2023 Report Share Posted October 12, 2023 Siemanko. 1.Jak dostać się do tego schowka w prypeci? Na atp w 2.2 nie ma tego wysięgnika którym wchodziło się do tp i lądowalo w prypeci. 2. Misja z samochodem- Żeby dostać klucz trzeba rozbroić miny, chodzę po tej jaskini i ciągle nie mogę odnależć wszystkich min. Help Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suchy1280 Posted October 26, 2023 Report Share Posted October 26, 2023 Witam do schowka to po drzewie bryk bryk bryk i najlepiej jakbyś miał Plugastwo bo tu inaczej jak we wcześniejszych wersjach z medalionem dla Doka też inaczej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirzal Posted February 19 Report Share Posted February 19 Mam pytanie w temacie - jak dostać od Doktora kwest na dokończenie zadania Artefakty Striełoka ? Zadanie "wisi" na liście od dawna a Doktor nic nie wspomina ... 😞 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wariat Posted February 19 Report Share Posted February 19 @mirzal Wykonuj zadania Doktora na schowki Strieloka. Podczas szukania drogi do ostatniego schowka Strieloka na Radarze zaliczysz też zadanie na artefakty Strieloka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirzal Posted February 19 Report Share Posted February 19 3 minuty temu, wariat napisał(a): @mirzal Wykonuj zadania Doktora na schowki Strieloka. Podczas szukania drogi do ostatniego schowka Strieloka na Radarze zaliczysz też zadanie na artefakty Strieloka. 🤔 hmmmm ... ale Doktor nie dał mi jeszcze tych zadań więc pytam - co mam zrobić aby wreszcie mi je dał ? czy może zacząć szukać wg. poradników np. na YT ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wariat Posted February 19 Report Share Posted February 19 @mirzal Wszystko zacznie się gdy przyniesiesz mu PDA Strieloka. Będzie na to zadanie. Ale nie pamiętam w którym konkretnie momencie to zadanie otrzymasz. Graj bez pośpiechu i wszystko zaliczysz na spokojnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirzal Posted February 19 Report Share Posted February 19 Teraz, wariat napisał(a): @mirzal Wszystko zacznie się gdy przyniesiesz mu PDA Strieloka. Będzie na to zadanie. Ale nie pamiętam w którym konkretnie momencie to zadanie otrzymasz. Graj bez pośpiechu i wszystko zaliczysz na spokojnie. OK. już mu chyba przyniosłem ale na liście zadań nie widzę zmian więc w tym problem - czy już szukać (i od którego schowka zacząć) czy też na liści zadań powinno sie coś pojawić ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wariat Posted February 19 Report Share Posted February 19 @mirzal Schowki Strieloka to cały łańcuszek zadań. Doktor powinien mieć dialog w którym pyta Cię czy pamiętasz o swoich schowkach. A jeśli nie ma u Doktora tego dialogu, to wykonuj inne jego zadania i dialog w końcu musi się pojawić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirzal Posted February 19 Report Share Posted February 19 (edited) ok. dzięki; może jakaś podpowiedź od którego schowka zaczyna się ich szukanie - gdzie jest pierwszy i ile ich wogóle jest ? Edited February 19 by mirzal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wariat Posted February 19 Report Share Posted February 19 @mirzal Wszystkie schowki Strieloka razem z bonusowymi na jednym filmie: Spoiler Ale jeśli nie masz aktywnego zadania w pda na poszukiwanie tych schowków to żaden z nich się nie pojawi. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirzal Posted February 19 Report Share Posted February 19 37 minut temu, wariat napisał(a): @mirzal Wszystkie schowki Strieloka razem z bonusowymi na jednym filmie: Pokaż ukrytą zawartość Ale jeśli nie masz aktywnego zadania w pda na poszukiwanie tych schowków to żaden z nich się nie pojawi. Czyli coś zawaliłem ? PDA pamiętam już przyniosłem i żadnych specjalnych zadań dla Doktora nie mam do wykonania więc o co sie rozchodzi ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wariat Posted February 19 Report Share Posted February 19 @mirzal Nie wiem co może być nie tak, ale skoro przyniosłeś PDA z Pieczary i Dok nie ma dialogu o schowkach, to wygląda na to ze jest jeszcze coś czego nie zrobiłeś. Grałem dość dawno i moda już nie mam więc trudno mi powiedzieć co może być przyczyną. Najlepiej jakby ktoś inny sprawdził Twojego sejwa u siebie i zobaczył co i jak, ale to już trzeba pytać tych co mają moda na dysku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stalkerowski Posted March 18 Author Report Share Posted March 18 (edited) Jeszcze pytanko o schowki kostii w prypeci są 3, ale znalazłem tylko ten na drzewie. Pomoże ktoś? Edited March 18 by Stalkerowski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wariat Posted March 18 Report Share Posted March 18 @Stalkerowski Trochę nie w temacie, ale trzymaj: Spoiler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts