Stalkerowski Opublikowano 12 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 Siemanko. 1.Jak dostać się do tego schowka w prypeci? Na atp w 2.2 nie ma tego wysięgnika którym wchodziło się do tp i lądowalo w prypeci. 2. Misja z samochodem- Żeby dostać klucz trzeba rozbroić miny, chodzę po tej jaskini i ciągle nie mogę odnależć wszystkich min. Help Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy1280 Opublikowano 26 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 Witam do schowka to po drzewie bryk bryk bryk i najlepiej jakbyś miał Plugastwo bo tu inaczej jak we wcześniejszych wersjach z medalionem dla Doka też inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirzal Opublikowano 19 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Mam pytanie w temacie - jak dostać od Doktora kwest na dokończenie zadania Artefakty Striełoka ? Zadanie "wisi" na liście od dawna a Doktor nic nie wspomina ... 😞 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 19 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego @mirzal Wykonuj zadania Doktora na schowki Strieloka. Podczas szukania drogi do ostatniego schowka Strieloka na Radarze zaliczysz też zadanie na artefakty Strieloka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirzal Opublikowano 19 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 3 minuty temu, wariat napisał(a): @mirzal Wykonuj zadania Doktora na schowki Strieloka. Podczas szukania drogi do ostatniego schowka Strieloka na Radarze zaliczysz też zadanie na artefakty Strieloka. 🤔 hmmmm ... ale Doktor nie dał mi jeszcze tych zadań więc pytam - co mam zrobić aby wreszcie mi je dał ? czy może zacząć szukać wg. poradników np. na YT ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 19 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego @mirzal Wszystko zacznie się gdy przyniesiesz mu PDA Strieloka. Będzie na to zadanie. Ale nie pamiętam w którym konkretnie momencie to zadanie otrzymasz. Graj bez pośpiechu i wszystko zaliczysz na spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirzal Opublikowano 19 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Teraz, wariat napisał(a): @mirzal Wszystko zacznie się gdy przyniesiesz mu PDA Strieloka. Będzie na to zadanie. Ale nie pamiętam w którym konkretnie momencie to zadanie otrzymasz. Graj bez pośpiechu i wszystko zaliczysz na spokojnie. OK. już mu chyba przyniosłem ale na liście zadań nie widzę zmian więc w tym problem - czy już szukać (i od którego schowka zacząć) czy też na liści zadań powinno sie coś pojawić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 19 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego @mirzal Schowki Strieloka to cały łańcuszek zadań. Doktor powinien mieć dialog w którym pyta Cię czy pamiętasz o swoich schowkach. A jeśli nie ma u Doktora tego dialogu, to wykonuj inne jego zadania i dialog w końcu musi się pojawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirzal Opublikowano 19 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego (edytowane) ok. dzięki; może jakaś podpowiedź od którego schowka zaczyna się ich szukanie - gdzie jest pierwszy i ile ich wogóle jest ? Edytowane 19 Lutego przez mirzal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 19 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego @mirzal Wszystkie schowki Strieloka razem z bonusowymi na jednym filmie: Spoiler Ale jeśli nie masz aktywnego zadania w pda na poszukiwanie tych schowków to żaden z nich się nie pojawi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirzal Opublikowano 19 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 37 minut temu, wariat napisał(a): @mirzal Wszystkie schowki Strieloka razem z bonusowymi na jednym filmie: Pokaż ukrytą zawartość Ale jeśli nie masz aktywnego zadania w pda na poszukiwanie tych schowków to żaden z nich się nie pojawi. Czyli coś zawaliłem ? PDA pamiętam już przyniosłem i żadnych specjalnych zadań dla Doktora nie mam do wykonania więc o co sie rozchodzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 19 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego @mirzal Nie wiem co może być nie tak, ale skoro przyniosłeś PDA z Pieczary i Dok nie ma dialogu o schowkach, to wygląda na to ze jest jeszcze coś czego nie zrobiłeś. Grałem dość dawno i moda już nie mam więc trudno mi powiedzieć co może być przyczyną. Najlepiej jakby ktoś inny sprawdził Twojego sejwa u siebie i zobaczył co i jak, ale to już trzeba pytać tych co mają moda na dysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalkerowski Opublikowano 18 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca (edytowane) Jeszcze pytanko o schowki kostii w prypeci są 3, ale znalazłem tylko ten na drzewie. Pomoże ktoś? Edytowane 18 Marca przez Stalkerowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 18 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca @Stalkerowski Trochę nie w temacie, ale trzymaj: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi