pikt Posted October 27, 2023 Report Share Posted October 27, 2023 Witam! Rozmowa z Danem i kwestia ..coś taki zadumany i Dan odpowiada i rzuca prośbę o przyrządzik na Agro i na tym się urywa Striełok nie ma w opcjach dalszego dialogu. podchodziłem 3 razy do tego (instalki) i nic. Za cholerę n ie wiem w czym problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikt Posted December 24, 2023 Author Report Share Posted December 24, 2023 A może ktoś jeszcze ma sejwa zaraz po tym dialogu abym mógł ruszyć dalej. I z jakim patchem jest ta gra z sejwem? ten temat do zamknięcia pogiełem gry chodzi o OP 2.2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikt Posted December 24, 2023 Author Report Share Posted December 24, 2023 Witam! Rozmowa z Danem i kwestia ..coś taki zadumany i Dan odpowiada i rzuca prośbę o przyrządzik na Agro i na tym się urywa Striełok nie ma w opcjach dalszego dialogu. podchodziłem 3 razy do tego (instalki) i nic. Za cholerę n ie wiem w czym problem. A może ktoś jeszcze ma sejwa zaraz po tym dialogu abym mógł ruszyć dalej. I z jakim patchem jest ta gra z sejwem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted December 24, 2023 Report Share Posted December 24, 2023 @pikt Niestety nie mam zapisu przed wzięciem tego zadania. Ogólnie kojarzę to zadanie i jeżeli pamięć mnie nie myli, to trzeba razem z grupą stalkerów wybić wojskowych na Agropromie i coś zabrać. Może, żeby Dan zlecił to zadanie, to trzeba spełnić jakiś warunek? @Ignachinio pamiętasz, jak to było? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignachinio Posted December 25, 2023 Report Share Posted December 25, 2023 Tu chodzi ewidentnie o zadanie z Arharą. Powinien się on znajdować za bazą wojskową. Warunkiem jest chyba to, że po pierwsze Dan musi się pojawić w sposób legalny. i musisz mieć pokończone zadanie na walizkę od Kuzniecowa (nie otwarte) i żadnego innego na bazie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikt Posted January 21 Author Report Share Posted January 21 Czyli żadnego zadania od ludzików z Czystego Nieba na Bagnach. Ukończone zadanie od Kuzniecowa na Walizkę? nie kojarzę tego, chyba że chodzi o zadanie na Magazynach Wojskowych z walizką na słupie energetycznym? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikt Posted January 21 Author Report Share Posted January 21 Dzięki Igniachinio! Faktoza trza zdobyc z Agro walizę dla Kuzniecowa i rusza dalszy dialog z Danem. Wielkie dzięki za podpowiedź. 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignachinio Posted January 21 Report Share Posted January 21 Udało się to najważniejsze Dan jest łowcą tak przy okazji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts