mirzal Posted February 23 Report Share Posted February 23 Jeśli ktoś pamięta to proszę o pomoc - jak wykonywać krok po kroku to zadanie aby je zaliczyć ? W podpowiedzi jest że trzeba zniszczyć aż 9 anomalii - jednakowych, różnych (jakich ?) "naturalnych" czy sztucznych tzn. z kapsuły ? filmiki są ale bardzo krótkie i niejasne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wariat Posted February 23 Report Share Posted February 23 @mirzal Najpierw musisz zdobyć recepty na te rubinowe artefakty. Następnie musisz anihilować 3 anomalie tymi artami np. jak Rubinowa Sprężyna anihiluje np Lejek, to musisz anihilować 3 lejki tym artem. Tak samo z pozostałymi artami. Wtedy zadanie będzie się zaliczać. Ja nie pamiętam który art jakie anomalie anihiluje ale powinieneś to mieć opisane w receptach na te arty. A te anomalie możesz tworzyć z kapsuł. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirzal Posted February 23 Author Report Share Posted February 23 Dzięki serdeczne Ok. teraz załapałem choć to postępowanie nielogiczne - trzykrotna anihilacja tym samym artem tę samą anomalię; myślałem, że wystarczy raz ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts