mirzal Opublikowano 16 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca (edytowane) Pomóżcie - dałem Klonowowi chyba z 50tys. za informacje o teleporcie aby nie spadać z tej drabinki w szybie windy. Niestety ale nie dał mi namiarów na ten teleport i nie mogę go znaleźć. Podrzućcie proszę jakieś info. Edytowane 16 Marca przez mirzal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 16 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca Mirzal: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirzal Opublikowano 17 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca Dzięki za dobre chęci ale dalej nie wiem gdzie ten teleport wejściowy Wyjściowy jest w pomieszczeniu z Klonowem ale daję rękę uciąć (niekoniecznie swoją 😉 ) że kupiłem też wejściowy 🤔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi