Polski_Szogun Posted April 7 Report Share Posted April 7 Siemka jestem nowy , ale w stalkery gram już 7 lat mam jednego moda , ale ostatnio zainteresował mnie Lost Alpha Revisited . Pomoże mi ktoś go bezpiecznie pobrać ze spolszczeniem . Będę bardzo wdzięczny za waszą pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted April 7 Report Share Posted April 7 @Polski Szogun ten mod nie ma spolszczenia, bezpiecznie pobierzesz go z moddb tylko przeczytaj dokładnie instalację bo działa bez innych dodatków i paczki broni z pmr, moim zdaniem gra niewarta świeczki za zmiany questów dla Powinności. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polski_Szogun Posted April 7 Author Report Share Posted April 7 (edited) Dziękuję . Akurat z moddb wiedziałem , że będzie tylko chciałem się upewnić . I jeszcze jedno muszę mieć stalkera cień czarnobyla aby mod działał ? Edited April 7 by Polski Szogun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeRu Posted April 8 Report Share Posted April 8 Wersja Revisited nie jest warta zachodu i większość fixów z niej jest w wersji Extended Lepiej pobierz Lost Alphę z forum w wersji DC 14.007 lub Extended 1.4008. Pierwsza jest przyjemniejsza do gry i ma sporo kompatybilnych dodatków, druga jest bardziej hardcorowa. Jest w produkcji jeszcze jedna wersja, która niedługo wyjdzie: "Lost Alpha Enchanced Edition" (pełna nazwa: Lost Alpha Developers Cut Extended Enhanced Edition 🤣 ) Na tą wersję osobiście czekam bo prócz zmian w fabule będzie dostępny pack broni i animacji na bazie Gunslingera, Boomstick i Sharpstic oraz nowego STCOP Weapon packa. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted April 8 Report Share Posted April 8 @Polski Szogun nie, Lost Alphy w każdej wersji są samodzielne. Bierz tą Albo tą Albo obie 🤣 i zobacz w którą ci się lepiej gra 😏 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts