DaveLja Opublikowano 16 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia Witam mam dziwnym problem. Mianowicie grałem przez kilka dni w gierke wszystko działało a teraz chce zagrać i z dupy mam jakiś błąd a nic nie zmieniałem. xray_arkad.log Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 16 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia @DaveLja Znawcą nie jestem, ale czasem warto spróbować usunąć user.ltx i wtedy sprawdzić czy zadziała. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaveLja Opublikowano 16 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia @wariat Usunąłem właśnie User.ltx i działa.. dziwna sprawa xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 17 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia DaveLja - z plikiem user.ltx to nie raz nie dwa się spotkasz. Często trzeba go usunąć poza moda by grać dalej z lub bez nowych zmian - nakładek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi