Polski_Szogun Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Siemka! mam już Call of Chernobyl i przeszedłem go raz , ale nigdy nie miałem okazji zagrać sobie mutantem . Znalazłem ją , ale nie wiem jak pobrać . Pomoże ktoś ? Proszę wytłumaczcie szybko i na temat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2024 @Polski Szogun trzymaj https://www.moddb.com/mods/call-of-chernobyl/addons/call-of-chernobyl-mutants-uprising Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2024 (edytowane) Wiem tylko , że pisze tam : Chodzi mi o info w punkcie drugim Edytowane 21 Kwietnia 2024 przez Polski Szogun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2024 @Polski Szogun zmień nazwe gamedata w cocu na jakąś inną np Oryginalnagamedata, potem wrzuć gamedata z tego moda do głównego folderu coca. Uruchom i zobacz czy chodzi. Jak ci się już znudzi to wywal ten folder i zmień nazwę oryginalnej gamedaty to będziesz sobie grał w czystego coca znowu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2024 (edytowane) Ok dzięki wielkie przyjacielu ! PS: Racja , bo nie miałem wczoraj możliwości zamień pliki w miejscu docelowym . Edytowane 21 Kwietnia 2024 przez Polski Szogun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi