Polski_Szogun Opublikowano 21 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Siemka! mam już Call of Chernobyl i przeszedłem go raz , ale nigdy nie miałem okazji zagrać sobie mutantem . Znalazłem ją , ale nie wiem jak pobrać . Pomoże ktoś ? Proszę wytłumaczcie szybko i na temat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 21 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia @Polski Szogun trzymaj https://www.moddb.com/mods/call-of-chernobyl/addons/call-of-chernobyl-mutants-uprising Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 21 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia (edytowane) Wiem tylko , że pisze tam : Chodzi mi o info w punkcie drugim Edytowane 21 Kwietnia przez Polski Szogun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 21 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia @Polski Szogun zmień nazwe gamedata w cocu na jakąś inną np Oryginalnagamedata, potem wrzuć gamedata z tego moda do głównego folderu coca. Uruchom i zobacz czy chodzi. Jak ci się już znudzi to wywal ten folder i zmień nazwę oryginalnej gamedaty to będziesz sobie grał w czystego coca znowu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 21 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia (edytowane) Ok dzięki wielkie przyjacielu ! PS: Racja , bo nie miałem wczoraj możliwości zamień pliki w miejscu docelowym . Edytowane 21 Kwietnia przez Polski Szogun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi