mirzal Opublikowano 28 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca Pomóżcie bo mnie chyba trafi 😣 kto to wymyślił ?!? latam i niszczę helikoptery oraz BTR-y po zjedzeniu zmutowanego jajka wrony ale obraz sie tnie cholernie i nie ma możliwości sterowania GG w loci; tak jakby brakowało pamięci lub procek nie wyrabiał a przecież kompa mam dobrego ! zacięcia obrazu następują zwykle w okolicach Wioski Kotów. Jeśli ktoś miał ten problem to proszę o pomoc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 28 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca Taki charakterystyczny lag na pewno występuje jak się zbliżasz do wioski kotów bo ładują się wszystkie skrypty itd. Po prostu musisz latać wysoko i daleko od wioski kotów lub cały czas w wiosce latać to nie będziesz miał tego laga. Jest ciągle ta granica ładowania skryptów npc w wiosce i to ona robi zawiechy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirzal Opublikowano 1 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca Czy jest jakiś sposób na optymalizację komputera aby przyspieszyć ładowanie skryptów czyli zmniejszyć lagi ? Problem też w tym, że leci sie dość szybko i i obraz zamraża się już na wysokości mostka koła ATP a odmraża się za posterunkiem wojaków więc trudno nawet wlecieć do wioski i tam zostać; może jest możliwość zmniejszenie szybkości latania ? który plik i zapis trzeba zmienić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirzal Opublikowano 3 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca (edytowane) Problem rozwiązany nie jestem informatykiem i od razu nie wpadłem na ten pomysł aby skrócić ładowanie skryptów poprzez wyczyszczenie wszystkich schowków w Wiosce Kotów; po tej operacji obraz miałem płynny. Edytowane 3 Lipca przez mirzal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi