Polski_Szogun Opublikowano 4 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia (edytowane) Mam problem z burerem w podziemiach Agropromu: Po zabiciu zombie atakuje mnie burer. Magazynek przeciwpancernej 5,45 z kałacha dalej żyje, magazynek ze Chasera 13 jeszcze żyje, a z nożem do niego nie podejdę, bo zmiecie mnie swoją telekinezą. Chłopaki to bardzo ważne, bo trudno jest go ominąć i to zależy czy przejdę fabułę. Potrzebuję pomocy z nim 😞 Edytowane 4 Sierpnia przez Polski_Szogun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 4 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia Granaty albo strzelba, z karabinów to chyba bardzo dużo byś w niego musiał wpakować amunicji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 4 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia (edytowane) Nie mam jej dużo, a tu mój ekwipunek: Dobra spróbuję jeszcze kilka razy i dam znać Udało mi się przetrwać i znalazłem wszystkie rzeczy Striełoka, wszystkie mutanty nie żyją - dwa burery, kontroler, pijawka, zombie, dzik, ale teraz będzie jazda bez trzymanki - Baza Wojskowa Edytowane 4 Sierpnia przez Polski_Szogun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi