qqprim Opublikowano 28 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września witajcie bracia stalkerzy! sprawdziłem ostatni mój wpis i okazało się, że to 5 lat minęło. Przy pierwszym przeglądzie szybko trafiłem na bardzo przykrą dla mnie informację (choć sprzed roku), że zmarł człowiek, z którym bardzo dobrze mi się rozmawiało, bardzo wyważony w osądach, potrafił i chciał pomóc. Miałem wielką nadzieję, że stalkera 2 będę przechodził razem z nim - z niezapomnianym kondotierem. Cóż, trzeba iść dalej w zonę - na szczęście zobaczyłem kilku starych stalkerów, których dobrze wspominam - nie wymieniam z imion, abym nie był posądzony o lizusostwo oraz bym przez przypadek kogoś nie ominął. Mam nadzieję spotkać również nowych ciekawych towarzyszy (bez skojarzeń z dawnymi czasami) i że forum dalej funkcjonuje w przyjacielskiej atmosferze. Do zobaczenia na szlaku! 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 28 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września No i w dechę! witaj ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi