nyguss Opublikowano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) Witam. Jestem sktualnie na etapie kompletowania ekipy na wypad do prypeci. Chciałbym zwerbować włóczęge i jego oddział do wolności ale nie da rady, do powinności tak samo. Muszę spełnić jakiś specjalny warunek by móc to zrobić? Z góry dzięki za pomoc Edytowane 7 godzin temu przez nyguss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu @nygussTu masz wszystko ładnie opisane: https://stalker.fandom.com/pl/wiki/Ocaleni_z_Monolitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyguss Opublikowano 7 godzin temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) A bez osiągnięcia dyplomata też da radę? Załatwiłem questy z bandytami siłowo. A no i jeszcze pda Morgana sprzedałem sowie. Edytowane 6 godzin temu przez nyguss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 6 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Szczerze to nie mam pojęcia bo przeważnie nie zwracałem większej uwagi nigdy jak grałem w Zew na to co komu dawałem i jak rozwiązywałem różne sytuacje, więc za bardzo Ci nie podpowiem. Ale wydaje mi się, że do tego, żeby dowódca frakcji zgodził się na przyjęcie Włóczęgi i jego ludzi do swojej frakcji wystarczy to, żeby stalkerzy danej frakcji zaczęli Ci się wyświetlać na mapie na zielono co będzie znaczyło, że masz z nimi przyjacielskie stosunki (także w zależności od tego którą frakcję wolisz bardziej rób pod nią te rzeczy, które są podane na tej stronce co Ci wysłałem poza tymi, których już nie możesz zrobić tak jak jest tam podane). No i jak tylko zobaczysz, że świecą się na zielono to podejdź do lidera Powinności czy Wolności i sprawdź czy coś ruszy czy nadal będzie odmawiał. Jak będzie odmawiał no to nic z tego i będziesz musiał się cofać w zapisach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyguss Opublikowano 5 godzin temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) Cofał już się nie będę. Jak zawaliłem to w zgodzie z sobą. Misji dla trapera jeszcze nie ukończyłem, może to uratuje sprawę. Jeśli nie to idę do Prypeci bez włóczęgi. No i dzięki za pomoc Edit: a jeśli już mam stalkerów na zielono to wolność też mogę? Edytowane 5 godzin temu przez nyguss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Stalkerów możesz.. Tu chodzi o konflikt Wolności z Powinnością. Ale w podstawę dawno nie grałem więc się nie wypowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi