Bezimienny111 Opublikowano Piątek o 14:17 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 14:17 Czołem wszystkim. Szukam podpowiedzi, bo już się gubię w tych wszystkich modach do Cienia. Czego szukam? Najbardziej zależałoby mi na modzie/modach które usprawniają grę i poprawiają działanie silnika gry. Dobrze by było jakby nie wpływały znacząco na mechaniki gry, no chyba że jednak te mody poprawiające silnik zmieniają też i grę pod tym kątem. Nie zależy mi na poprawie grafiki, nie dla hiper realistycznej grafiki mam ochotę zagrać w Cień, jestem starym graczem dla którego Gothic 2 to bardzo dobra graficzne gra Nie chce "pseudo" utrudniaczy jak ograniczenie zapisu w konkretnych miejscach. Druga oddzielna sprawa, jeśli nie znajdę tego czego szukam w jakiś mniejszych modach: Która wersja Lost Alphy czy może jakiś inny potężny mod spełni punkty 1 i 4, ale przy tym nie będzie jakoś odbiegał znacznie fabularnie oraz od strony rozgrywki od Cienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano Piątek o 14:39 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 14:39 @Bezimienny111 Jeśli interesuje Cię standardowa fabuła z Cienia Czarnobyla ale w odświeżonym wydaniu to te mody powinny Cię zainteresować: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezimienny111 Opublikowano Piątek o 14:48 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 14:48 @wariat Dzięki wielkie za podpowiedź, Gunslinger chyba będzie tym czego szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano Piątek o 15:07 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 15:07 @Bezimienny111 jeśli chodzi o Lost Alphę to ograj sobię Lost Alpha DC v1.4007 to oficjalna ostatnia najbardziej dopracowana wersja zrobiona przez ekipę moda. Wszelkie późniejsze wersje w stylu Enhaced itp itd cechują się zwiększoną trudnością, różnymi zmianami gameplayowymi, np brak zapisu gry w dowolnym momencie itp (czasami są na to dodatki, żeby wyłączyć różne utrudnienia). Także ta 1.4007 to taka można powiedzieć najnormalniejsze wersja tego moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi