Desert22 Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Ja osobi?cie poleci?bym ?aden lub tylko spawner, reszta jest zb?dna poprostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saddam Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 no dobra dzi?ki za pomoc, zaraz zobacz? czy b?dzie dzia?a?o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saddam Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 ehh no niestety dalej mam ten problem :/ solyanka 19.04.10, spolszczenie, spawner i hud od portals. Ostatnie kilka linijek w logu wygl?daj? tak: ! Cannot find saved game ~~~ malandrinus bind_stalker.watch_value: 863703607, counter: 226 * Saving spawns... * Saving objects... * 28815 objects are successfully saved * Game ?ajza_autosave.sav is successfully saved to file 'c:\documents and settings\all users\dokumenty\stalker-shoc\savedgames\?ajza_autosave.sav' ! Cannot find saved game ~~~ malandrinus bind_stalker.watch_value: 863703607, counter: 227 - Disconnect stack trace: 001B:05DE2F41 xrGame.dll Nie wiem ju? co robi?, zaczn? gra? od pocz?tku, mo?e podczas jakiej? misji co? skopa?em dzi?ki wielkie za pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desert22 Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Mo?e wczytaj auto save, quick save czasem nawala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 OK. To se pourlopwa?em. A teraz mam k?opota - wchodze do Radaru, mijam wywrócon? ci??arówk?, rozwalam troch? ?bów, w tym i tych modl?cych si?, czy co oni tam robi?. Zbli?am si? do tego domku/magazynku po prawej i BT. Za ka?dym razem w tym samym miejscu. Pomy?la?em sobie wi?c, ?e wróc?, po za?adowaniu gry odwróci?em si?, przez bram?...a tam nie ma planszy, a drzewka rosn? w powietrzu. No i co ja mam zrobi?? Pierdo?a ze mnie, bo i szybki i auto zapisy mam z Radaru, wi?c nie mam jak wczytac wcze?niejszych :/ Chyba upi? sie pójd?..ale jak wytrze?wiej?, to dalej b?dzie BT. Czyli to raczej nic nie da.. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Dawajcie kolejne b??dy w nowych tematach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi