Jump to content

Niespodziewane Bug trapy

Recommended Posts

Mi wywala i to cz?sto a ?adnego wyt?umaczenia przez co nie zostawia, tylko to mam na ko?cu loga prawie zawsze

Wczytywanie tekstur...

* t-report - base: 988, 403903 K

* t-report - lmap: 10, 10241 K

***FATAL***: Too many lmap-textures (limit: 8 textures or 32M).

Guest widower

Revan, wciskasz "P" w czasie kiedy Stalker przycina, dogrywaj?c A-life. Procek nie wyrabia ju? z silnikiem. Solijanka wyciska ju? prawie 100% jego mo?liwo?ci. Aby unikn?? tego typu bugów sprawdzanie mapy, pda nale?y wykonywa? po ust?pieniu przycinek.

Te? takie co? mia?em ale w kordonie zrób tak:

Poczekaj na poziomie granicz?cy z barem(np magazynach) do emisji potem w jej trakcji przejd? do baru poczekaj do jej ko?ca,jak wywali to spróbuj jeszcze raz.

Gdy emisji si? sko?czy to wyjd? z powrotem do poprzedniego poziomu.Odczekaj z 5 minut i spróbuj wej?? do baru.

U mnie problem spowodowa? FPS "FIX" który uszkodzi? zapis

Je?li w logach nie pojawia si? fatal error to dawajcie ca?ego loga na pastebin.com lub jako kod(chodzi o tag bbcode)

dzi?ki wielkie za pomoc, zadzia?a?o :), ale tym razem mam inny problem, gdy jestem w magazynach wojskowych, z powinno?ci? rozwali?em baz? wolno?ci i chc? i?? do radaru lecz gdy ju? ma si? wczyta? mam bugtrapa i w logu mam tylko co? takiego:

stack trace:

001B:05BB2F41 xrGame.dll

Nie wiem czym to mo?e by? spowodowane, mo?e trzeba odkry? drog? do radaru, przeszuka?em ca?e magazyny i nic, to samo mam jak chc? i?? do baru. :)

Pozdrawiam. :)

nie mam ca?ego, mam tylko to:

stack trace:

001B:05BB2F41 xrGame.dll

nie ma fatal error, ale jest du?o:

! Cannot find saved game ~~~ malandrinus bind_stalker.watch_value: 862390347, counter: 286

od 101 na ko?cu. Nie wiem co mo?e by? przyczyn?.

Pozdrawiam :)

Nie, solyanke mam 19.04.10 w czterech cz??ciach ze spolszczeniem i z dodatków bin, teraz wzi??em ten fps fix, wklei?em w gamedate i ten sam problem jest. Teraz te? witamina na 500 kg mi nie dzia?a, a mam du?o rzeczy, ale bez k?ódki i nie mog? schowa? do schowka.

tak, z dodatków bin te? wyci??em. Dobra to mam na nowo stalkera 1.0004 patch i solyanke 19.04.10 w czterech cz??ciach, dam spolszczenie, hud od portals ?eby bioradar dzia?a?, najlepiej napiszcie co mam wybra? z dodatków ?ebym czego? znowu nie zepsu? :)