Łobuz Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 Ile razy trzeba trafić Markerem ElektroHimere żeby ją oznakować ??? Strzelam i strzelam a tu nić(Jak ją zabijam pokazuje zadanie nieudane) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łobuz Posted March 5, 2011 Author Report Share Posted March 5, 2011 Już odkryłem trzeba ją odciągnąć od bazy bandytów i trafić 3 razy to zadanie zaliczy!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiedzianeJaja Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Potwierdzam. Kilka razy trzeba. I mój stary obrazek z Forum Stalker pt. "Jak najlepiej podchodzić chimerę". Oczywiście idziemy jak czerwona strzałka a kółko to chimera :D Nabiedziłem się z tym questem kiedyś trochę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 A mnie jakoś zawsze atakowała przy samej strzałce , tam gdzie ten koleś od schowka bandytów siedział , i potem uciekałem w stronę przejścia na Wysypisko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiedzianeJaja Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 To tylko główna zasada. Z resztą zmian a-lifa to już każdy radzi sobie sam :D Może u Ciebie pogoniła za jakimś stworem bo była "głodna". Za to właśnie kochamy stalkera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Za to właśnie kochamy stalkera. Święte słowa aż trzeba je w ramkę ubrać :D Choćbyś niewiadomo ile razy grał zawsze coś cie zaskoczy, zawsze się okaże że coś można było zrobić inaczej i zawsze się trafi jakis nowy schowek do opróżnienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts