Polski_Szogun Opublikowano Niedziela o 10:40 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 10:40 Witajcie Stalkerzy, każdy wie, że wyszły nowe wersje Enhanced i postanowiłem je przetestować, działały bez problemu (na ultra musiałem włączyć FSR), ale nie podobał mi się rozmazany ekran. Ogólnie nowe Direct 12 beznadziejnie działają na XRay Engine. Postanowiłem grać dalej w normalną. Dzisiaj chcę nagrać odcinek z Zewu Prypeci oryginalnego (w Enhanced nie mam zapisów gry i bolą mnie oczy od rozmazanego ekranu). Niestety gdy włączam go wywala mi go . Reinstall nie pomógł, wiem, że ktoś z Was da radę to naprawić . Filmik z startup crashem: 2025-05-25 12-39-04.mkv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano Czwartek o 09:15 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 09:15 Macie jakieś pomysł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano Czwartek o 09:40 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 09:40 Log? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano Czwartek o 15:27 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 15:27 (edytowane) @tom3kb xray_amd_02-15-25_20-22-58.mdmp Nie wiem czemu drugi log się nie chce wysłać . Tylko że jest pusty więc nie wiem czy by się jakoś przydał... Edytowane Czwartek o 15:30 przez Polski_Szogun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karozilla Opublikowano Czwartek o 18:42 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 18:42 A to nie jest dlatego że Enhanced i stara wersja jakoś się ze sobą gryzą? Może spróbuj na inną partycje przenieść CoP stary bo może być tak że one się ze sobą żrą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano Czwartek o 18:45 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 18:45 Też tak właśnie myślę... Usunąłem enchanced ale to nic nie dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karozilla Opublikowano Czwartek o 19:36 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 19:36 To zrób reinstall starej wersji a jak nie to kombinuj ze zgodnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 22 godziny temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu (edytowane) Próbowałem zanim utworzyłem ten temat na forum, ale to nic nie dało. CoP mam ze steama więc zgodność trzeba robić przy steamie. Robiłem to już dawno jak miałem problem z odpaleniem Dying Light Edytowane 19 godzin temu przez Polski_Szogun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi