Marqz_ Opublikowano Sobota o 16:19 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 16:19 Siema. Mam problem na początku. Mam wejść do domu susła. Lalka zeżarła serek i mówi że klucz jest na strychu jego domu. Solucja pokazuje plecak z kluczem na strychu. Ja jestem na strychu i plecaka brak. Coś robię źle czy po prostu bug ? Dzięki z góry za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marqz_ Opublikowano Sobota o 20:26 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 20:26 Ok. Już znalazłem. Podła Lalka kłamie. A w solucji jest jakimś cudem na dachu. Plecak leży koło domu gościa. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano wczoraj o 04:37 Zgłoś Udostępnij Opublikowano wczoraj o 04:37 Marqz_ - ta podła lalka to Kiwaczek (fonetycznie Czeburaszka) i bywa niedokładna w swoich opiniach i namiarach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marqz_ Opublikowano wczoraj o 05:03 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano wczoraj o 05:03 Czeburacha były w OGSR-rze i OGSE- i nigdy mnie nie zawiodła. Tu w Złotej kuli ( i to zarówno w zwykłej jak i OGSE-) jest zwykła lalka taka jak za PRL-u. A mogli dać krokodyla Gienie i by było dobrze. Obchodzilibyśmy z nim urodziny dwa razy do roku i w zonie by to nawet pasowało. Co do złotej kuli to plecak zarówno w wersji OGSE jak i zwykłej jest pod krzakiem. Nie wiem dlaczego w solucji jest na dachu. Może we wcześniejszej wersji tak było. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano wczoraj o 07:08 Zgłoś Udostępnij Opublikowano wczoraj o 07:08 Zgadza się, pomyłka z mojej strony. W każdej kolejnej wersji może być inaczej, zależy od autora moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi