LordDino Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 No właśnie która wybrać Wolność, Powinność, a może jest możliwość przyłączenia się do innej? Któryś próbował. Jakie są plusy minusy czy tak samo jak w podstawce?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Nie ma żadnej różnicy.W czasie gry będziesz się przyłączał do frakcji Bandytów,Najemników,Czystego Nieba czy też Monolitu i nawet jako Monolitowiec rozwalisz jednego żołnierza przed pralnią ,w queście oczywiście, to nie ma to żadnego wpływu na zachowanie innych frakcji.Ja zawsze wybierałem Wolność , jakoś tak po drodze mi zawsze z nimi było :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Ja też ich generalnie lubię tylko potem Azot drożej bierze za ulepszenia ale Hawajczyk lepiej płaci za towary pewnie się wyrównuje, najchętniej zostałbym Najemnikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi