Yurek Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 W tym temacie będę wrzucał co jakiś czas (jak sie nazbiera :D) łatki do bety naszej polonizacji Tajnych ścieżek 2. Łatki przeznaczone są dla beta testerów, poprawiają zwłaszcza liczne literówki, które podczas korekty wyłapuję w całym pliku. Stąd ważne jest wgranie tejże łatki, by nie zgłaszać potem błędu, który już jest poprawiony :). Łatki będą kumulatywne - każda następna będzie zawierała poprawki z poprzedniej. W TYM TEMACIE NIE PROWADZIMY DYSKUSJI GDYŻ PO ZAKOŃCZENIU BETA TESTÓW ZOSTANIE ON USUNIĘTY JAKO NIEPOTRZEBNY !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Kiedy polonizacja osiągnie status pełnej, pobrałem pl z 20.03. ale dalej jest ostrzeżenie że to beta. Rozumiem cierpliwości już niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Jeszcze chwilka - kobal już zakończył grę, powoli spływają jeszcze jakieś drobiazgi do poprawek. Na razie część testerów skupia sie na testowaniu wszelkich kwestów, by wykryć ewentualne braki i błędy ;) Cóż testowanie to ciężka praca i ktoś to musi zrobić, by reszta mogła spokojnie pograć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 UWAGA !! Nowa łatka do bety polonizacji moda TT2. Łatka jest kumulatywna i zawiera wszystkie dotychczasowe poprawki zawarte w poprzednich. Ponieważ właśnie dziś skończyłem grać w Tajne ścieżki 2 w wersji PL, to mogę z całą stanowczością (i nieukrywana radością) stwierdzić, że polonizacja jest w pełni funkcjonalna http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/biggrin.gif Przy okazji grania znalazłem kilka literówek i innych błędów rzeczowych w tekście (Adulin był raz nazwany Andulinem, a Doktor chciał pod koniec gry oprócz części mutantów raz Złotą Rybkę, a raz Rubinową Bateryjkę - oczywiście prawidłowa jest ta ostatnia, więc dokonałem stosownych poprawek w plikach moda). Oprócz tego teraz na pewno bedzie działała naprawa detektora anomalii z X-18 u Lewszy http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cool.gif Ponieważ podczas całej gry nie było żadnej możliwości nabycia w jakikolwiek sposób Egzy Czystego Nieba, postanowiłem cos z tym fantem zrobić i teraz jest to możliwe u Sacharowa po wykonaniu wszystkich zadań cyklicznych serii - "przynieś artefakt" (trzeba dostarczyć kolejno: Ognistą kulę, Grawi, Meduzę, Blask Księżyca i Morskiego Jeża). Nowa gra nie jest konieczna. Łatka poprawia wszystkie zgłoszone na forum błędy do dnia 04.04.11 godzina 23:00 i parę innych nie zgłoszonych, które znalazłem sam podczas grania w TT2. linki: patch 1.0 TT2 PL beta patch 1.0 TT2 PL beta Ponieważ od dłuższego czasu sporadycznie napływają zgłoszenia błędów i kilka osób ukończyło już moda w wersji spolszczonej, czekam do PIĄTKU na ewentualne zgłoszenia. W piątek wieczorem (lub sobotę rano :)) finalizujemy prace nad polonizacja moda TS2 i wypuszczamy wersję ostateczną naszego spolszczenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Ja mam kilka fotek jeszcze tylko nie mam kiedy wstawić postaram się jak najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 OK. Poczekam do jutra wieczora - w niedzielę rano będę finalizował polonizację TS2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi