LordDino Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Czy jest możliwość jakiegoś spawnu dokumentów do miniguna 1 sztuki. Mam problem ponieważ na Wysypisku nie pojawił mi się trup z zawartością,a reszta jest więc jednej strony mi będzie brakować, a chciałbym ukończyć ten quest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Można dopisać do sprzedaży któremuś Handlarzowi, ale o nazwę trzeba zapytać Yurka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Tu masz tutorial jak dodawać przedmioty handlarzom http://www.stalkerte...racowala-raven/ Pozostaje jeszcze nazwa dokumentu , ale to już trzeba będzie na Yurka poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Wygląda na to, że wszystkie siedem części instrukcji miniguna jest jednym i tym samym przedmiotem o nazwie kodowej w grze: " mini_part " Czyli teoretycznie nie powinno mieć znaczenia, której części na brakuje - wydaje się, że gra po prostu sprawdza ilość posiadanych egzemplarzy danego obiektu i jak jest siedem, zalicza zadanie ;) Także jakby co, dopisz do sprzedaży w/w przedmiot i zobacz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Zrobiłem wszystko według poradnika i nic. Nie wiem czy coś popsułem czy nie już nie wiem mógłby ktoś zrobić mi taki plik dla Sacharowa bądź Dzika. 1 papier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 @ LordDino Poniżej masz linka do "gotowca" - wrzucasz do gry, podmieniasz pliki i u Antykwariusza w Barze możesz za grosze kupić brakującą Ci część instrukcji do miniguna. Minigun parts screen na dowód, że działa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Zaraz mnie trzaśniesz ja nie mam Antykwariusza bo nie uratowałem Kluchy trochę narobiłem problemu co. Zrobisz na Barmana?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Jak słusznie zauważył smox , Antykwariusz pojawia się po darowaniu życia stalkera Klucha na Wysypisku. Ja też nie zaliczyłem tego zadania i niestety nie mogłem później postrzelać z tych fajnych oldscholowych karabinów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 @ LordDino No to za karę pójdziesz na długą pieszą wycieczkę po Barze do Grafa na zakupy ;) Minigun parts GRAF screen na dowód, że działa: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 A dałbyś radę zrobić tak żeby np. Graf sprzedawał rzeczy które ma w asortymencie Antykwariusz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 @ korn06 Oj widzę, że korci Cię, by spróbować giwer, które oferuje Antykwariusz ;) Ale o kasę na te giwery to juz musisz sie sam postarać ;) Poniżej masz link do plików, które powodują, że Graf sprzedaje to co ma w asortymencie on i Antykwariusz ;) Graf + Antikvar screenu nie ma, bo imageshack zastrajkował ;) (ale podmianka działa, bo sprawdziłem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 14 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Chłopaki jak przeskoczę na ostatni dach po 5 kawałek dokumentów dla Merlina okazje się, że tam nic nie ma, jak to możliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Przeskakujesz i idziesz po dachu w lewo, praktycznie do końca. Za jedną z nadbudówek powinny leżeć dokumenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 14 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 No latałem tam jak głupek i nie ma musiałem zmniejszyć poziom trudności bo na mistrrz7 nie przezywał skoku. Ląduje i cały dach pusty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 A nie grasz przypadkiem na dodatku autosave? No nieważne, nie ma dokumentów, od nowa od wejścia na lokację. Może nie na ten dach skaczesz ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 14 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Mam auto <_< dach na bank dobry nie mów, że auto popsuł w NS był do luftu w TŚ chyba nikt nie narzekał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 A co to za różnica czy NS czy TŚ2? Autosave zawsze psuje sejwy, ale w pobieralni musi być :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 14 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Po cofnięciu kilku savów działa, a i auto mi żadnego zapisu nie popsuło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 To czemu nie miałeś tych dokumentów na dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 14 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Bo jak robiłem na dachu którymkolwiek quick sava i ogólnie zapisywał to znikały dokumenty. Jak poszedłem bez zapisów były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snip17 Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Witam Może ktos wrzucić nazwy przedmiotów ze skrzynkek z dokumętami i bronią tymi co nam Książe każe znaleźć? Bo nie zespawnowało mi tych skrzynek a już jestem za daleko żeby sie wracać sejvami . Aha i jeszcze tej skrzynki z konserwami dla Salomona. z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi