Jump to content

Poborca opłat w Barze

Recommended Posts

Sprzątnąć kolesi nie można ot tak sobie, bo są ważni fabularnie i po prostu gry nie ukończysz. Książę w Barze należy do tego ugrupowania, więc po rozwaleniu warty na wejściui i z nim nie pogadasz, bo będzie do Ciebie też strzelał ;)

Poza tym to nie o kasę chodzi, lecz o zapis w skrypcie, który daje Ci przejście do Baru. Wpis ten akurat otrzymujesz po zapłacie tych nieszczęsnych 2000. Samo w sobie nie stanowi to problemu do momentu aż nie zniknie Ci nie wiadomo dlaczego koleś, który pobiera opłatę ;).

A teraz coś pozytywnego ;)

Udało mi się nieco zmienić skrypt i teraz da sie wejść na teren Baru bez płacenia (tzn. można zapłacić, ale jak tego nie zrobisz to nic się nie stanie ;)) Na razie sprawdziłem ten plik w moim przypadku i spokojnie minąłem kolesi na "bramce", nie zapłaciłem i nikt do mnie nie strzela :) Nie znam efektów długofalowych mojego grzebania, ale jak na razie jest to jedyny działający sposób na kontynuowanie gry w momencie, gdy zniknie Ci poborca opłat na wejściu do Baru.

Link do pobrania "lekarstwa" poniżej:

http://yadi.sk/d/t_UYsRZ63Wam4

• Positive 2

@ malakas

Ze wstawieniem do pobieralni poczekam jeszcze chwilkę. Na razie sprawdzam czy to nie popsuje czegoś w grze. Jak troche pogram i będzie stabilnie, to wtedy zrobimy nowy dział - małe usprawnienia TT2 ;)

Na razie niech jest tutaj - bo w zasadzie wymyśliłem to dla osób z takim problemem jak LordDino i ja - czyli zniknął im "poborca podatku" na bramce i nie dało sie wejść spokojnie na obszar Baru. A tak swoja drogą ciekawe, gdzie wcieło tego klienta ... ;)

• 1 year later...

Witam ,chciałem odświeżyć temat . Braciaków odstrzelili najemnicy i oczywiście grać dalej się po prostu nie da. Jeśli ktoś ma opcję udostępnienia tego lekarstwa to bardzo o to proszę ,bo stary link już niestety wygasł .  Edit :   Znalazłem posta z usprawnieniami ,ale nie mogę pobrać potrzebnego pliku . Może ktoś pomoże ?

Edited by kozaq94