LordDino Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 A ja mam inne pytanie. Zginał mi bandyta który pobierał opłaty w Barze teraz nie ma kto kasy ściągać, przebiegam swobodnie koło niego i wtedy Bandyci zaczynają do mnie strzelać. Co robić w takim wypadku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 No mi się chyba to samo właśnie przytrafiło ;) Po akcji zabrania dokumentów dla Grafa z MW próbuję wrócić do Baru od strony MW, a tam nie ma kolesia, który zwykle kasę pobierał. I nie mam pojęcia jak ja sie teraz do Baru dostanę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 No właśnie jakieś propozycje?? Goście zespawnować czy coś nie wiem można wyciąć Bandytów tylko nie wiem czy dobrze to będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Na razie moje próby spełzły na niczym. Za każdym razem do mnie piorą ;) Coś się obawiam, że chyba trzeba będzie się w sejwach cofać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 A jak ktoś już skończył to może da znać czy może można sprzątnąć Bandytów bez problemu. No i czy nie ma jakiegoś technicznego sposobu żeby to cofnąć. Albo wyłączyć opcje, że chcą od nas kasę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Sprzątnąć kolesi nie można ot tak sobie, bo są ważni fabularnie i po prostu gry nie ukończysz. Książę w Barze należy do tego ugrupowania, więc po rozwaleniu warty na wejściui i z nim nie pogadasz, bo będzie do Ciebie też strzelał ;) Poza tym to nie o kasę chodzi, lecz o zapis w skrypcie, który daje Ci przejście do Baru. Wpis ten akurat otrzymujesz po zapłacie tych nieszczęsnych 2000. Samo w sobie nie stanowi to problemu do momentu aż nie zniknie Ci nie wiadomo dlaczego koleś, który pobiera opłatę ;). A teraz coś pozytywnego ;) Udało mi się nieco zmienić skrypt i teraz da sie wejść na teren Baru bez płacenia (tzn. można zapłacić, ale jak tego nie zrobisz to nic się nie stanie ;)) Na razie sprawdziłem ten plik w moim przypadku i spokojnie minąłem kolesi na "bramce", nie zapłaciłem i nikt do mnie nie strzela :) Nie znam efektów długofalowych mojego grzebania, ale jak na razie jest to jedyny działający sposób na kontynuowanie gry w momencie, gdy zniknie Ci poborca opłat na wejściu do Baru. Link do pobrania "lekarstwa" poniżej:http://yadi.sk/d/t_UYsRZ63Wam4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Nie wydaje mi się, że może być jakiś problem długofalowy. Chyba żeby z jakimś questem było związane płacenie. A chyba raczej tak nie jest więc spokojnie ja tak sądzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Dobry pomysł Yurek...trochę szkoda kasy dla Bandziorów. Wstaw ten pliczek do dodatków moda. Będzie miał wzięcie... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 @ malakas Ze wstawieniem do pobieralni poczekam jeszcze chwilkę. Na razie sprawdzam czy to nie popsuje czegoś w grze. Jak troche pogram i będzie stabilnie, to wtedy zrobimy nowy dział - małe usprawnienia TT2 ;) Na razie niech jest tutaj - bo w zasadzie wymyśliłem to dla osób z takim problemem jak LordDino i ja - czyli zniknął im "poborca podatku" na bramce i nie dało sie wejść spokojnie na obszar Baru. A tak swoja drogą ciekawe, gdzie wcieło tego klienta ... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozaq94 Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 (edytowane) Witam ,chciałem odświeżyć temat . Braciaków odstrzelili najemnicy i oczywiście grać dalej się po prostu nie da. Jeśli ktoś ma opcję udostępnienia tego lekarstwa to bardzo o to proszę ,bo stary link już niestety wygasł . Edit : Znalazłem posta z usprawnieniami ,ale nie mogę pobrać potrzebnego pliku . Może ktoś pomoże ? Edytowane 24 Marca 2013 przez kozaq94 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 @ kozaq94 Proszę bardzo ;) Tylko pamiętaj o zrobieniu kopii bezpieczeństwa oryginalnego pliku !Link: http://yadi.sk/d/t_UYsRZ63Wam4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozaq94 Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Baaardzo dziękuję :thumbsup: wszystko jak na razie działa . Jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi