smox Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Pod koniec gry otrzymałem zadanie udania się do Bunkra Sterowania monolitem. Na początku planszy Czarnobyl 2 wywala mnie na pulpit z takim logiem: FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CIni_IdToIndex<1,struct COMMUNITY_DATA,class shared_str,int,class CHARACTER_COMMUNITY>::GetByIndex [error]File : e:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrgame\ini_id_loader.h [error]Line : 147 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : item by index not found in section game_relations, line communities Czy ktoś może mi pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Wygląda ze masz coś pokopane z plikiem game.relations czyli pliku w którym jest zapisane kto jest przyjacielem , kto wrogiem a kto neutrałem.Jeżeli nie działa wczytanie sejwa z poprzedniej lokacji i powtórne wejście na Czarnobyl2 to sugerował bym przeinstalowanie moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Wielkie dzięki Kobal za pomoc. Przez całą grę nie miałem z tym modem większych problemów, więc całkiem wyszło mi z głowy wczytanie sejwa z poprzedniej lokacji. Najważniejsze, że mogę grać dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi