Desert22 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Witam, moim problemem jest "wyczyszczona"wioska pijawek, a zadanie nadal nie zaliczone... sprawdzałem wioske z odległości przy użyciu lornetki z wielu miejsc i nadal nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość widower Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Z tego co pamiętam to kilka respi się w momencie jak włóczymy się pomiędzy domkami, a 2 bodajże w okolicach wieży. Misję wykonywałem wraz z zabraniem granatnika i bez problemów ją mi zaliczało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desert22 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 u mnie przy wieży było nawet 3 , a wioske obszedłem już pare razy xD teraz pijawki moge znaleźć tylko po blowout'cie ale to normalne PS. ci trzej nadal żyją, nawet gdy rozmawiam z Murkiem (wtedy zwykle spawnują się pijawy i ich zabijają ale tak sie nie dzieje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 A w budynkach po nocy sprawdzał?? Ja tam zawsze chodziłem jak było ciemno i wszystkie bardzo ładnie wyskakiwały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desert22 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 w budynkach sprawdzałem ale tylko jak było jasno, teraz sprawdze w nocy tak jak mówisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Ja zadanie też zaliczyłem bez problemu, jedna była w budynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi