Jump to content

Radar - skrytka Uwędzonnego

Recommended Posts

W PDA na lokalizacji Radar pokazała się skrytka Uwędzonego(jakieś stare labolatorium w sejfie) i druga plecak,sęk w tym że są one po prawej stronie za przejściem z MW za skałami.Wspinam sie na skałe i widać jakiś las i równine w oddali ale przez sam sztyt nie przejdzie.Niby tylko skrytki ale ciekawe co w nich jest ;) jeżeli ktoś tam był to prosze o rade.

Jak stare laboratorium z sejfem na Radarze to może chodzić o Warlab , tylko że tu chyba wejście do niego jest zamknięte. Nie wiem bo nawet nie sprawdzałem ;) W każdym razie jak w opisie pisze ci że w labie to schowek będzie pod ziemią. Większość modów jest robionych na AMK i ten nie jest wyjątkiem . W związku z tym to może być taka pozostałość , niby schowek jest ale się do niego nie dostaniesz. Możesz sprawdzić zresztą , wejście do Warlabu było z lewej strony drogi do Mózgozweglacza jak juz zakręcasz do niego. Wchodzi się tam po drabince z tego ogrodzonego kawałka gdzie jest dziura z przejściem do lasu na Radarze. W podstawce tam siedział snajper zawsze.Tylko tam zawsze był kod do drzwi potrzebny.

Schowek Siemieckiego jest właśnie na Radarze, ale najpierw musisz wziąść zlecenie na poszukiwanie tego schowka od Czekana na wysypisku , po znalezieniu 4 z 8 części mapy można kupić lokalizację tego schowka od Informatora na MW. Możesz podesłać sejwa z tymi 2 schowkami to sprawdzę?

korn06 i kobal sorki za "jasne" tylko jak to zrobić,może to i śmieszne(jak na teraz dla innych) ale to w sumie pierwsze moje forum do gry,wcześniej tylko przechodziłem gry i z nikim nie pisałem ani nie wysyłałem sejwa.Jeżeli nie dostane banicji ;) no to extra. Pozdrawiam

Pliki save znajdziesz na dysku C w katalogu Użytkownicy / Publiczny / Dokumenty Publiczne / STALKER SHOC / saved games . To ścieżka z Windows 7 . W XP I Viście foldery mogą inaczej się nazywać ale zawsze to jest w STALKER SHOC w dokumentach publicznych na dysku C. Zrób zapis na lokacji Radar przez menu gry i nazwij go na przykład " schowek na Radarze " Teraz wejdź do katalogu saved games według ścieżki którą masz opisaną wyżej i tam odszukaj dwa pliki : schowek na Radarze.dds i schowek na Radarze.sav . Skopiuj je i wyślij mailem na przykład . Pamiętaj każdy zapis składa się z dwóch plików twoja nazwa.dds i twoja nazwa.sav