waler11 Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Ostatnio pojawiła się nowa gra z serii Tom Clany's EndWar. Gra wygląda imponująco a najlepsze jest to że większość komend wydajemy sami. Grając musimy mieć słuchawki z mikrofonem. Gram obecnie trochę w tą grę i powiem że w ocenie od 1 do 10 dał bym 9 a za oprawę graficzną 10 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Ja wczoraj kupiłem Starcrafta II. Będę miał spokój przynajmniej na miesiąc. Widziałem też Battlefield bad company 2 na Xklocka za 69 zeta. Opłaca się brać ? Podobno jest dobra a właśnie dla młodego coś szukam do popykania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Ja wczoraj kupiłem Starcrafta II. Będę miał spokój przynajmniej na miesiąc. Widziałem też Battlefield bad company 2 na Xklocka za 69 zeta. Opłaca się brać ? Podobno jest dobra a właśnie dla młodego coś szukam do popykania. Medal of honor bierz, być może tańszy od BFA BC 2 który lepiej się spisuje na pc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Swojego czasu grałem namiętnie w strategie. Np Suden strike ale to dla prawdziwych twardzieli bo trudna i ta pikseloza. Teraz myśle o Kompani braci. Tak przy okazji znacje dobre mody do Kompani braci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolaps111 Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Witam.Dla tych co nie grali polecam gre VELWET ASSASING. Jest to gra skradankowa, a główna postać to kobieta z francuskiego ruchu oporu która wykańcza Niemców w okupowanej Francji. Polecam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Dla tych co chcą skorzystać z promocji, a warto, przypomnę..Promocja jest tylko do 6 Września. Link do platformy ...http://store.origin....300/ccRef.pl_PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Ja ktoś jeszcze nie zdążył nabyć HL2 to na steam jest za ~10zł ''OFERTA DNIA! Do końca pozostało 08:49:18'' A tak na serio ja polecam grę ''The Walking Dead'' O której ostatnio napisałem w dziale inne gry post. 5 sezonów kosztuje 25Euro'sów, no wiem dość sporo, ale gra jest warta tych pieniędzy bardziej niż inne dzisiejsze gry. Jedyny minus to, to, że http://grajpopolsku.pl udostępniło dopiero spolszczenie drogiego epizodu ;/ http://store.steampowered.com/app/207610/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Witam.Dla tych co nie grali polecam gre VELWET ASSASING. Jest to gra skradankowa, a główna postać to kobieta z francuskiego ruchu oporu która wykańcza Niemców w okupowanej Francji. Polecam gorąco Velvet Assasin :D A co do samej gry to fajna, fajnie się niemiaszków wykańcza, Mamy tam też misję w Warszawskim Getcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi