Anton Gorodecki Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Cieszę się że udało Ci się samemu poradzić sobie z problemem. Mam tylko jedną prośbę - pisz proszę zgodnie z zasadami ortografii i interpunkcji języka polskiego, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalkier1999 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 (edytowane) Ok postaram sie Ej ja cały czas pisałem o ultimatum a to jest 2.0 . w morde nie przeczytałem dobrze dałby ktoś link do torrenta z tym modem ?? Bo ultimatum skończyłem strasznie krótkie to było . I prosiłbym o działający link do spolszczenia bo tamten nie działa . Edytowane 21 Sierpnia 2016 przez Stalkier1999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi