Radrif Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Ostatnio mam ciągłe wypady na dziczy... bez fatal error... ostanie linijki loga Wczytywanie stref i portali... * Loading HOM: c:\program files\thq\s.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobyl\gamedata\levels\l06_rostok\level.hom * phase time: 38 ms * phase cmem: 410344 K Wczytywanie obiektów SI... - Loading music tracks from 'l06_rostok_musics'... * phase time: 19 ms * phase cmem: 410335 K Klient: Odradzanie... - Game configuring : Started - Game configuring : Finished * phase time: 73 ms * phase cmem: 415947 K Wczytywanie tekstur... * t-report - base: 1257, 354328 K * t-report - lmap: 10, 10241 K ***FATAL***: Too many lmap-textures (limit: 8 textures or 32M). Reduce pixel density (worse) or use more vertex lighting (better). * phase time: 5922 ms * phase cmem: 415947 K Solianka: Synchronizacja... * phase time: 21 ms * phase cmem: 415947 K * [win32]: free[637856 K], reserved[223564 K], committed[1235668 K] * [ D3D ]: textures[364569 K] * [x-ray]: crt heap[415945 K], process heap[612673 K], game lua[44819 K], engine lua[252 K], render[3659 K] * [x-ray]: economy: strings[781091 K], smem[29673 K] podobne miałem na atp i w dolinie mroku prawdopodobnie przez dużą ilość save na tych lokacjach... tu wogóle nie zapisuje i mimo to gra wylatuje kiedy chce... gram na oświetleniu statycznym i prawie wszystko mam na minimum... tylko widziany obszar mam na maksa i lekko ponad połowe szczegółowość tekstur pare razy już zdążyłem być na dziczy i nie było tego problemu... podejrzewam że chyba będzie trzeba jeszcze coś zmniejszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Mwilmu obniż trochę widziany obszar i spróbuj od początku lokacji. Nie jest powiedziane że winna jest tutaj grafika, ale możesz spróbować. Często dobrym rozwiązaniem na błędy bez logu jest wywołanie burzy na problematycznej lokacji, przejście na inną..tam czekasz na koniec emisji kilka minut i powrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Wiem z doświadczenia, że na niektórych lokacjach nie działają sejwy np. w Labiryncie, czasami na ATP po zbyt dużym spawnie przeciwników. Trzeba po prostu przejść te feralne miejsca bez zapisywania. Można jeszcze spróbować zmniejszyć rozdziałkę, szczegóły, oświetlenie. Mwilmu, a czy na Dziczy zaraz obok przejścia na teren Baru ,tam gdzie zazwyczaj siedzi kilku powinnościowców działa ci przycisk "H"- namierzanie innych Stalkerów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radrif Opublikowano 24 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Obniżyłem widziany obszar i szczegółowość tekstur i jakoś przeszedłem... zobaczymy jeszcze jak będę wracaćMwilmu, a czy na Dziczy zaraz obok przejścia na teren Baru ,tam gdzie zazwyczaj siedzi kilku powinnościowców działa ci przycisk "H"- namierzanie innych Stalkerów? tak, działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 To trochę dziwne , bo mi zawsze w tym rejonie jak nacisnę "H" wywala bez loga. Tak samo jest np. na terenie północnego kompleksu budynków na Agropromie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radrif Opublikowano 24 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 mi po naciśnięciu "H" wywala bez loga w barze ale tylko jak mam kwestowe rzeczy dla barmana (czyli te dokumenty i takie tam ) a tak to wszystko jest ok... nie licząc tych losowych wypadów ---> http://i226.photobuc...-11-59_l07_.jpg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Potwierdzam , dzisiaj grałem w Soljankę i w Dziczy też miałem często wypady. Poprawiło się gdy na czas gry na tej lokacji zmniejszyłem rozdzielczość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi