Ptachu Posted August 8, 2011 Report Share Posted August 8, 2011 Mam NS z dopą i chce ją nieco przerobić.Ceny handlarzy itp łatwo.Ale większość configów nieda się przerobić (bynajmniej u mnie).Chodzi mi o config odpowiadjący za wypadanie z ciał ekwipunku.Znam sie troche na tym a za cholere mi nic nieidzie.Może takie rzeczy są zrobione w NS przez skrypt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted August 8, 2011 Report Share Posted August 8, 2011 Szczerze ci radzę, daj sobie z tym spokój.Zanim dojdziesz do Prypeci z głównym wątkiem znanym z podstawki będziesz miał tyle sprzętu że nie będziesz wiedział co z nim robić.Nie wiem które pliki za to odpowiadają ale wiem że były próby różnych takich poprawek i zmian configów i wywoływało to najprzeróżniejsze konsekwencje z śmiercią ważnych NPC-ów włącznie.Najgorzej że dowiadujesz się o tym dopiero jak masz 3/4 gry za sobą i nagle kicha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ptachu Posted August 8, 2011 Author Report Share Posted August 8, 2011 Ważni NPC giną i będą ginąć.Mi Żyła z Doliny Mroku padł po pierwszym spotkaniu.Wszedłem do X18 a po powrocie na góre niego ciało tachał trep do ogniska.A to że przy ciałach będą normalne przedmioty i amunicja a nie tak jak jest w NS że koleś wali do ciebie 50 minut i ammo mu sie niekączy a jak go sie zaciuka to ma 2 może 3 naboje nie jest fer.Wogóle Zona nie jest fer ale ja gram dla przyjemności i chce czerpać przyjemność z strzelania anie ciągle na wojskowych z pełnymi gaciami musze napadać bo ammo mają (20 naboji o ja) http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/lol.gif Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts