gucio46 Posted September 12, 2011 Report Share Posted September 12, 2011 potrzebuje telewizor,mam zainstalowanego spawnera robie tak Otwieramy plik ui_atlas2.script i w nim szukamy function atlas:spawn_inventory_weapon() I pod dopisujemy: self:spawn_inventory(" televizor") i dostaje tylko mapę przejścia na bagna co robię źle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted September 12, 2011 Report Share Posted September 12, 2011 Wszystko robisz prawidłowo, po zmodyfikowaniu pliku jak opisałeś powyżej, w czasie gry wciśnij F3 i przycisk Weapon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted September 12, 2011 Report Share Posted September 12, 2011 Ja myślę że instalowałeś wcześniej na spawnera łatkę Yurka na spawnowanie mapy.Co za tym idzie podmienił ci się pliczek spawnera.Jeszcze raz , w katalogu gamedata / scripts znajdź plik ui_atlas2.script. Otwórz go w notatniku, znajdź taki wpis function atlas:spawn_inventory_kolbasa() self:spawn_inventory("kolbasa") Zamień go na taki function atlas:spawn_inventory_kolbasa() self:spawn_inventory("televizor") Zapisz plik. Po uruchomieniu gry wejdź do menu spawnera i znajdź przycisk odpowiedzialny za spawnowanie kiełbasy , naciśnij i powinieneś mieć telewizor w ekwipunku.Jeżeli nie to jeszcze raz narzuć czystą instalkę spawnera bez łatki Yurka i powtórz operację zamiany kiełbasy w telewizor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts