kmicic0 Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 To znowu ja kolejny błąd nie dopracowana broń powinien strzelać seriami niestety zamiast WP_PM powinno być WP_LR300 można sprawdzić w opisie nie che mi się już grać w tego moda za dużo błędów .Załączam fotę o jaki pistolet mi chodzi. http://imageshack.us...11220302pr.jpg/ Może pomylili opis z UPS tam widnieje jako automat na amunicję 9x19 mm nic już z tego nie rozumiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yurek Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 Tak to już jest z modami... Opisy broni bardzo często odbiegają od tego czego doświadczamy podczas gry i nierzadko czujemy się zawiedzeni, gdy kupujemy cos od handlarza co powinno być super, a w walce okazuje co najwyżej przeciętne. Ze względu na ogrom pracy, która jest przy tłumaczeniu plików opisów broni z RUS nie bardzo jest realne sprawdzanie każdego rodzaju broni, jej parametrów i zgodności opisu ze stanem realnym. Po prostu tłumaczymy co jest, a jak jest to już zależy od twórców moda. Poza tym broń jest tylko narzędziem (tak jak pieniądze) w STALKERZE i nie chodzi (przynajmniej mnie się wydaje) o to by zrobić z tej gry encyklopedię wiedzy o broni, bądź też symulator poligonu (tu i tak lepiej sprawuje się i tak stary Op. Flashpoint i jego nastepca ARMA I i II). Ja gram w STALKERA po to by przeżyć przygodę, coś nowego, innego. A narzędzia, cóż, zmieniam jak rękawiczki, byle tylko dobrze służyły jednemu celowi - popchnięciu fabuły do przodu ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts