BeeS Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Witam mój problem polega na tym ze gdy wczytuje zapis gry typu auto to mi sie wczytuje normalnie a jak chce wczytać zapis zrobiony przez siebie to gra sie zawiesza i wyskakuje błąd xr_3da przestał działać wie ktoś jak temu zaradzic? Wersje gry mam 1.0004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Jaki log błędu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Zaraz jak cię wywali na pulpit, otwórz notatnik i użyj komendy wklej. Powinien ci się zapisać log twojego błędu. Gdyby się nie zapisał to na dysku C w dokumentach publicznych znajdź katalog SHOC a w nim folder logs. W folderze logs na samej górze będzie plik tekstowy xray_twój login. Otwórz go w notatniku, zjedź na sam dół i skopiuj wszystko poniżej FATAL ERROR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 A jak byś nie mógł znaleźć to łap dokładniej. Windows XP - C:Documents and SettingsAll UsersMoje dokumentySTALKER-SHOClogs Windows Vista/7 - C:UsersPublicDocumentsSTALKER-SHOClogs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi