oloo Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 żeby z wprawy nie wyjść.. Stalkery, jedno pytanie - co to oznacza: 11 użytkowników aktywnych w ciągu ostatnich 15 minut: 3 zarejestrowanych (w tym 3 niewidocznych) oraz 6 gości. Google, Yahoo!, oloo* Z mojego doświadczenia w prowadzeniu for, wynika dość jasno, że ludzie niechętnie wchodzą na puste fora. A nawet jak już wlezą i zobaczą, że nie ma do kogo otworzyć gęby, to idą w pi..ndu. Po kiego grzyba się ukrywać? Wstydzicie się czegoś, czy co? Teraz jest nas czterech, nie licząc gości, i co? I wygląda, jakbym był sam. Mogę sobie pogadać z Yahoo, albo z Google :/ Skasować w cholerę ukrywanie nicków. To zbędne, moim zdaniem. A nawet zmienić czas wyświetlania po wylogowaniu, na dłuższy - niech wygląda, że na forum są ludzie. A jak już będą - wrócić do normalnego czasu wyświetlania. Ot, taki sobie pomysł. Jak głupi - spoko, nie będzie kolejnych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danieldino Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 Dobry pomysł Ale to już portals bo ja się na sprawach technicznych nie znam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oloo Posted September 12, 2010 Author Report Share Posted September 12, 2010 Da radę, to proste, o ile pamiętam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
portals Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 Czas podniesiony a co do użytkowników to taką opcję mają tylko Admini i moderatorzy.Jest ona domyślnie włączona i zmienia się ją w http://www.stalkerteam.pl/usercp.php?action=options Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oloo Posted September 12, 2010 Author Report Share Posted September 12, 2010 Wiem, że można zmienić, ale dalej nie wiem - w jakim celu? I jak możesz, to może zmień, by domyślnie ludziska byli widoczni. Sam się dziś dopiero spostrzegłem, że jestem też ukryty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
portals Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 Poszukam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oloo Posted September 12, 2010 Author Report Share Posted September 12, 2010 Oki doki. Masz plusa...jeszcze dwa i łomot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts