jerczi Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 Jeśli można, to proszę o podpowiedź, gdzie mam szukać najemnika, któty wie o zaginionej grupie uczonych... :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 Zapewne chodzi ci o najemnika Siwego. Pojawi on się przy drodze do przejścia na Jantar, zaraz za tunelem ze Spalaczami. Ale pojawi się dopiero jak zrobisz zadanie Łukasza na likwidację donosiciela Pawlika. W gospodarstwie razem z Pawlikiem zlikwidujesz też najemnika Arę. Przy nim znajdziesz informację o przejsciu i w Dziczy pojawi się Siwy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerczi Posted December 5, 2011 Author Report Share Posted December 5, 2011 I tu jest problem...ponieważ Pawlika zlikwidowałem, a najemnika Arę nie...jednym słowem klops... :( :( :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted December 5, 2011 Report Share Posted December 5, 2011 Więc przejdź się tam.Może Ara wciąż się tam kręci albo siedzi na posterunku najemników. Ewentualnie spróbuj sobie zespawnować jego fleszkę. Może to zagra. Nazwa fleszki w grze to ara_flash Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerczi Posted December 5, 2011 Author Report Share Posted December 5, 2011 W tym rejonie nie napotkałem od dłuższego czasu najemnika(wcześniej ich zlikwidowałem), a zespanowana fleszka najemnika Ary nic nie zmieniła... :( :( :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted December 5, 2011 Report Share Posted December 5, 2011 Trudno, to musisz się cofnąć przed questa z Pawlikiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerczi Posted December 6, 2011 Author Report Share Posted December 6, 2011 W końcu Siwego dopadłem i zabrałem mu PDA...skontaktowałwm się z Zacharowem, ale on nie teraz czasu i żebym poszedł na Radar i wyłączył Mózgozwęglacz...a przecież już wcześniej to zrobiłem...klops... :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted December 6, 2011 Report Share Posted December 6, 2011 Żaden klops. Opcja dialogowa u Sacharowa pojawi się jak spotkasz się z Duchem i wykonasz dla niego kilka zadań. Zdaje się, że mniej więcej wtedy jak Duch przeniesie się do tunelu z wejściem do X10. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts