scorpionnik Posted December 6, 2011 Report Share Posted December 6, 2011 Witam Jak w temacie mam kłopot z zaliczeniem tej misji, prawdopodobnie jakiś bandyta gdzieś dał nogę a ja za chiny nie mogę go odnaleźć obleciałem całe terytorium baru również to za płotem nigdzie go nie widać. Zauważyłem też że Dzik nie uciekł z baru a chyba powinien. Sierżant siedzi w pomieszczeniu gdzie w podstawce był Woronin i nie mogę z nim rozmawiać. Ma ktoś jakiś pomysł jak tą misję zaliczyć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted December 6, 2011 Report Share Posted December 6, 2011 Dzik powinien uciec, może spróbuj go stuknąć :D Ewidentnie to sprawa jakiegoś żywego bandyty. Ja bym zaczął od autosave z wejścia na lokację i jeszcze podszedł do zadania. Ewentualnie patrz na powinnościowców, jeśli bedą wyczuwać jakiegos bandytę to bedą kierować w ta stronę broń Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpionnik Posted December 6, 2011 Author Report Share Posted December 6, 2011 Udało się wróciłem się do rozmowy z Dzikiem o mapie dalej bez zapisywania do przodu przedtem policzyłem bandytów żeby mi się rachunek zgadzał i wszystko sam wyczyściłem. Tuż przed samym wręczeniem mapy dla sierżanta zrespawnowała się grupa najemników na drodze do magazynów i zaczęła naparzać do powinności na szczęście miałem w ręku miniguna. Moim zdaniem odpowiedzialny za tą niedogodność z misją był auto zapis z wręczenia mapy sierżantowi który wczytałem po śmierci za pierwszym razem. Ot i cała historia :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted December 6, 2011 Report Share Posted December 6, 2011 No, autozapis robi problemy. Zalecana jest wersja polonizacji bez autosave. Ale jesteś juz za daleko w grze.Po prostu z niego nie korzystaj, rób własne zapisy a wszystko będzie grało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts