BeeS Posted December 6, 2011 Report Share Posted December 6, 2011 Witam dostałem kwest od dzika na znalezienie rozbitego helikoptera i przyniesie mu znalezionych tam rzeczy. Odnalazłem ten helikopter leża przy nim dwa trupy dokładnie je obszukałem ale nie pokazała mi sie wiadomość żeby wrócić do dzika. Wie ktoś co musze tam poszukać żeby mi zaliczyło ten moment? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted December 6, 2011 Report Share Posted December 6, 2011 W jednym trupie jest dokument, a obok helikoptera jest kontener- te 2 rzeczy należy oddać Dzikowi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeeS Posted December 7, 2011 Author Report Share Posted December 7, 2011 Aha i taki mały offtop wie ktoś może jak odkryć przejście na bagna czy ono sie odkryje z przebiegiem jakiegoś questu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted December 7, 2011 Report Share Posted December 7, 2011 Jeśli zrobisz wszystkie questy Dzika dostaniesz od niego namiar na schowek na Magazynach Wojskowych. W schowku będzie mapa z przejściem na Bagna. Poza tym przejście otrzymuje się od Fanata w Wiosce Kotów na Kordonie za znany z podstawki quest obrony wioski przed najemnikami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeeS Posted December 7, 2011 Author Report Share Posted December 7, 2011 Wykonałem właśnie kwesta dla fanta ale kiedy wchodze na bagna moje tekstury mają dziwny kolor. Zamieszczam link ze screenem http://imageshack.us/photo/my-images/51/sskamil120711200209mars.jpg/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted December 7, 2011 Report Share Posted December 7, 2011 Na czas gry na Bagnach powinno się grać na oświetleniu statycznym, cofnij do sejwa z Kordonu i wejdź ponownie na Bagna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wajdzik007 Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 Witam, a gdzie szukać tego helikoptera? bo mi pisze, że gdzieś na Dolinie Mroku ale nigdzie go nie ma... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 Idź drogą w stronę znanego z podstawki przejścia na Kordon. Kilkadziesiąt metrów za budynkami X18 skręć w lewo. Przy ogrodzeniu w dolince na krańcu lokacji znajdziesz helikopter. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts