czernobyl10 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Tytuł Oryginalny: Line To Lifes 3.5 Platforma: Cień Czarnobyla 1.0004 Data Premiery: 04.11.2011r. Autor: weter OPIS: Spoiler Line To Lifes to jedna ze starszych produkcji na platformie Cienia Czarnobyla. Już na samym początku rozgrywki czeka na Ciebie nowa, szybko rozwijająca się historia. Grę rozpoczynamy jako członek tajemniczego ugrupowania " Grzech ", a sama podróż przez strefę rozpoczyna się po rozmowie z legendą Zony - Bagiennym Doktorem. Cechy moda: Nowe lokacje i fabuła Dużo nowej broni, kombinezonów Urozmaicono handel Nowe mutanty 34 nowe artefakty oraz anomalie SCREENY: Spoiler WIDEO: Spoiler INSTALACJA: Spoiler Po rozpakowaniu archiwum uruchom plik LTL3.5.exe ( podaj ścieżkę rozpakowania ). Następnie uruchom plik LTL3.5 2.exe i przenieść folder gamedata do głównego katalogu gry. LINKI DO POBRANIA: Spoiler Mod: https://disk.yandex.ru/d/k65yW5kMPTNUY https://modsfire.com/2tVfiuF82Wm84LI Źródło: STALKERMOD.RU, STALKER-GSC.RU, CHERNOBYL-SOUL.COM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 pobrałem tego moda w wersji 3.5 testowałem go wczoraj i jak narazie jest wszystko ok brak wylotów przy przejsciu z jednej lokacji do 2 przy włączeniu tyldy zapisy i ogulne parametry wszystko na biało w razie napotkanych problemów powiadomie nie zwłocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 SCREENY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pain Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Czy istnieje może Spolszczenie do tego moda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Nie. Dla ułatwienia przejrzyj ten temat: http://www.stalkerteam.pl/forum/250-mody-przetlumaczone-na-jezyk-polski/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Nie ma spolszczenia do tego moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 A ten skrót LTL jest komu wiadomy? Czy to Lost Troops Lives? Proszę o podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Nazwa" Line To Lifes mod 3.5". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Ok @czernobyl10, teraz wiem, a tak snułem domysły. Zagrałem chwilę w niego i mam pozytywną opinię o nim. Myślę, że można go rozpatrywać w przyszłym czasie pod kątem polonizacji. Teraz polonizowany jest LTL v. 0.6, a on, "3.5", może być następny, chyba, że wcześniej się pojawi zakończenie patchowania Dream Reader Forbidden The Zone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 LTL 3.5 jest wersją finalną natomiast DRM FZ 1.1 jest dalej w fazie produkcji a ostatnio jest zapowiadana nowa wersja moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 (edytowane) Tak @czernobyl10, trzeba czekać na wyjaśniające zakończenie prac nad tym modem, by nie napracować się darmo. Jak zawsze, masz na te sprawy oko i bez Ciebie, byłoby tu lipnie. Edytowane 26 Czerwca 2012 przez metek58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi