nopasaran Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 Cześć, Привет. Pytanie swoje musiałem gdzieś upchać, a tu w temacie jest najlepsze miejsce jakie znalazłem. Do rzeczy. Czy można wybić wszystkich przeciwników w grze SoC ? A jeśli tak to ilu? Z góry dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кристофер (Kpuc) Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 To jest za bardzo ogólne pytanie, jak byś wybił wszystkich NCP to zona była by odludniona, bandyci będą się spawnowac. Po emisjiach pokażą się nowe zombi ... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nopasaran Posted December 16, 2011 Author Report Share Posted December 16, 2011 ...bandyci będą się spawnowac. Po emisjiach pokażą się nowe zombi ... Oto właśnie mi chodziło. Dzięki wielkie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trurl3 Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 Poza tym co rozumiesz pod słowem 'przeciwnik' ? Wszyscy NPC-e? Wszystkie mutanty? Powiem jedno - nie ma takiej możliwości - mechanizm gry zarządza 'życiem' poza strefą on-line czyli obszarem w polu widzenia GG i w tej strefie off-line także coś się dzieje. Skrypty gry powodują spawnowanie się bandytów , mutantów, sytuacja jest dynamiczna a każda Emisja miesza w tym wszystkim jak kijem w bajorze... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts