czernobyl10 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Nowa książka o tematyce postapo. Autor to Szymun Wroczek. Książka należy do projektu Uniwersum metro 2033 którego założycielem jest Dmitri Gluchowski. Akcja książki dzieje się w metrze Sankt Petersburga. W Polsce książke wydało Wydawnictwo Insignis. Ilość stron ponad 500. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Polecam :excl: Jestem aktualnie w trakcie czytania. Jadąc pociągiem parę dni temu tak sie zaczytałem, że o mały włos przejechałbym stację na której miałem wysiąść :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lonely Mercenary Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Yurek, miałem to samo :D Czytanie w pociągu jest niebezpieczne. Skończyłem czytać tę książkę jakieś 2 tygodnie temu i polecam wszystkim, bo naprawdę warta uwagi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozaq94 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Dosyć dobra książka ,warta grzechu . Jedna z niewielu która potrafi omamić człowieka tak ,aby zapomniał o bożym świecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Powiem pierwsze dwie częsci książki nie zachwycały akcja powoli toczyła się do przodu. Wszystko wokół agregatu który zaginął. Najciekawsza część to końcówka, wyprawa okrętem podwodnym do LEA potem powrót do tuneli metra. Ten nieodłączny strach i blokadnik towarzyszący w podróży. Tak jak wszystkie książki serii są pozostawione niedomówienia czy bohater przeżył, była wojna z Weganami? Tego się nie dowiemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lonely Mercenary Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 @czernobyl10 Gratuluję spoilingu tym, którzy jeszcze nie przeczytali książki -.- 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Powiem wam że mi bardziej przypadły do gustu "dwie pierwsze części" Metro 2033 i 2034. Piter ma jak dla mnie zbyt nudnawy wątek, i Ci cali diggerzy, wesela jakoś psują dla mnie styl Metra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi